vineri, 4 decembrie 2009

Dezbaterea finala

Marea confruntare electorala s-a dovedit a fi "Marele Fas". Prestatie de rahat de ambele parti. Daca Basescu a continuat cu realizarile care nu exista, Geoana a facut-o de oaie. L-a pus naiba sa-l viziteze pe Sorin Ovidiu Vantu in miez de noapte! Nu am suficiente date, dar parerea mea este ca Vantu i-a copt-o. Interviul acordat de SOV azi noapte la Realitatea TV pledeaza pentru asta. La fel, fotografiile au fost facute de "Academia Catavencu".In consecinta, "life sucks"!

Votez anti-Basescu!

11 comentarii:

mirko spunea...

ma uit la rubrica meteo:vinturi,afara ploua, cutremure, prostute in fustite. ce presedinti, care votare?
afara ploua...

anca spunea...

in consecinta,a avut dreptate Iliescu! asta e mai mult decit prostanac,e imbecil de-a binelea,ar trebui sa-i schimbe astia porecla!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu e exclus ca, pe langa Vantu, sa mai fie si Cozmin Gusa implicat!

Iluminatii din Ivanda spunea...

L-au santajat pe Vantu cu Popa,chiar is curios daca o sa apara vreodata Popa asta in Romania,daca castiga Basescu.

Iluminatii din Ivanda spunea...

NU VOTATI IARASI CU CHIORU' CA PRIMITI CEA TAIAT CIOMU>

dramoleta spunea...

Da. Probabil ca Vantu e omul lui Basescu. Sau viceversa. Nu conteaza! Jos Basescu!

dani spunea...

dle ion, nu-mi place limbajul dvs. nu cred ca are ce cauta necuratul sau zodia pe un blog al unui om care se vrea educat si crestin ortodox . de asemenea, nu-mi place patima in a-l combate pe basescu. dvs spuneti ca basescu e pro homosexualitae ,e tc. dar geoana, care e mason si il venereaza pe lucifer? cand va jura creidnta, ce juramant va respecta: cel fata de tara sau cel fata de masonerie? ei au pedepse cumplite daca incalca juramintele.la fel si johannis- si el e mason.credeti ca e bine sa ne conduca un amestec de comunisti ( tot creatia masoneriei e si comunismul) si masoni? adica niste antihristi? dupa dezbatere , mi-am dat seama ca geoana isi merita porecla data de ilici iliescu.in plus, e o papusa manevrata de altii.nu spun ca basescu e presedintele ideal, dar nu cred ca e bine sa fim condusi de comunisti.inca nu ne-am lepadat de influentele lui, chiar si dupa 20 de ani. nu putem si nu avem dreptul sa nu vorbim sau sa uitam asa de repede de ciuma rosie.mortii din inchisorile comuniste NU ne lasa. eu am avut bunici care au suferit in inchisori 15 ani. au suferit cu demnitate, fara sa aiba vina. UITAM PREA REPEDE!!!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

D-le Dani, nu vad nimic jignitor in limbajul meu. E adevarat ca ma aprind repede si mai scap cate o expresie nepotrivita. Imi cer scuze pentru asta.

Privitor la apartenenta lui Geoana la masonerie, nu ma pot pronunta pentru ca nu am suficiente date, dar daca se va confirma, Geoana isi va castiga un adversar!

Nu uit de comunism, dar acesta a disparut acum 20 de ani. Eu privesc inainte, nu inapoi. Nu imi caut adversari imaginari! Si daca sunteti adevarat crestin, ar trebui sa stiti ca Iisus ne-a cerut sa ne rugam, invatandu-ne rugaciunea "Tatal Nostru". Acolo zice:" Si ne iarta gresalile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri" Vad ca d-ta nu poti ierta. Atunci nu crezi ca ar trebui sa vezi barna din ochiul d-tale? Nu crezi ca inainte de a ma judeca pe mine, ar fi necesar sa te uiti in ograda d-tale?

Deocamdata sunt impotriva lui Basescu, intrucat acesta are comportari satanice, planuri satanice pentru poporul roman, coroborate cu comportamentul indecent si cu consumul urias de alcool. Dar asta nu inseamna ca il urasc. Pur si simplu cred ca nu e locul lui la Cotroceni!

Laura spunea...

Ieri dimineata spunea la radio Basescu ca nu e problema daca presedintele se intalneste cu oameni de afaceri. Geoana a fost naiv dar Basescu a fost de-a dreptul securist cu atat mai mult cu cat adversarul nu l-a atacat sub centura. Prefer un prostut si un naiv care e si diplomat deci macar tace si pare filozof decat un prost crescut care pe deasupra are si mania ascultarii adversarilor, santajului, camarilei, slavei desarte. Asa ca merg sa-l votez pe Geoana. Doamne fereste sa mai iasa Basescu ca o sa fie jale. Cu Geoana mai vedem...Poate a invatat ceva din ultimele patanii. Ceva de bine.

dani spunea...

dle ion, in primul rand, nu v-am judecat. mi-am exprimat parerea. in al oilea rand, vi s-a parut ca am spus ceva de genul: nu ii pot ierta pe comunisti??? eu zic ca nu avem voie sa uitam raul facut de comunisti, atei declarati, care au prigonit si omorat atatia preoti si calugari in inchisori.nu spun nimic de iertare.spun doar de uitare. daca am avut de indurat un regim anticrestin, credeti ca e crestineste sa te afiliezi in continuare lui, stiind ca iliescu a declarat ca e ateu, ca patriarhul teoctist ne sfatuia in 1996 sa nu votam cu antihrist, adica cu iliescu, ca geoana, daca era un bun crestin pe cat vrea sa para, nu jura pt ca pacat??? decat comunistii, mai bine alte defecte ale lui basescu. daca nu avem alternative mai bune??? cat despre geoana, daca ati dori, ati gasi destule materiale care confirma ca e membru al masoneriei ( in aceeasi loja cu tariceanu).stiti pe cine venereaza masonii? pe lucifer. si cui va jura el credinta???? in masonerie, de la grade inalte, juramintele sunt fu dure, continand chiar si referiri la moarte, in cazul dezvaluirilor secretelor ( au fost destui care au murit subit in america, dupa ce au facut anumite dezvaluiri).

dani spunea...

http://victor-roncea.blogspot.com/2009/12/masonii-filo-rusi-il-ameninta-pe-traian.html