vineri, 4 decembrie 2009

Dezbaterea finala

Marea confruntare electorala s-a dovedit a fi "Marele Fas". Prestatie de rahat de ambele parti. Daca Basescu a continuat cu realizarile care nu exista, Geoana a facut-o de oaie. L-a pus naiba sa-l viziteze pe Sorin Ovidiu Vantu in miez de noapte! Nu am suficiente date, dar parerea mea este ca Vantu i-a copt-o. Interviul acordat de SOV azi noapte la Realitatea TV pledeaza pentru asta. La fel, fotografiile au fost facute de "Academia Catavencu".In consecinta, "life sucks"!

Votez anti-Basescu!

10 comentarii:

mirko spunea...

ma uit la rubrica meteo:vinturi,afara ploua, cutremure, prostute in fustite. ce presedinti, care votare?
afara ploua...

anca spunea...

in consecinta,a avut dreptate Iliescu! asta e mai mult decit prostanac,e imbecil de-a binelea,ar trebui sa-i schimbe astia porecla!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu e exclus ca, pe langa Vantu, sa mai fie si Cozmin Gusa implicat!

hunter spunea...

L-au santajat pe Vantu cu Popa,chiar is curios daca o sa apara vreodata Popa asta in Romania,daca castiga Basescu.

hunter spunea...

NU VOTATI IARASI CU CHIORU' CA PRIMITI CEA TAIAT CIOMU>

dramoleta spunea...

Da. Probabil ca Vantu e omul lui Basescu. Sau viceversa. Nu conteaza! Jos Basescu!

Ion de la Chiuiesti spunea...

D-le Dani, nu vad nimic jignitor in limbajul meu. E adevarat ca ma aprind repede si mai scap cate o expresie nepotrivita. Imi cer scuze pentru asta.

Privitor la apartenenta lui Geoana la masonerie, nu ma pot pronunta pentru ca nu am suficiente date, dar daca se va confirma, Geoana isi va castiga un adversar!

Nu uit de comunism, dar acesta a disparut acum 20 de ani. Eu privesc inainte, nu inapoi. Nu imi caut adversari imaginari! Si daca sunteti adevarat crestin, ar trebui sa stiti ca Iisus ne-a cerut sa ne rugam, invatandu-ne rugaciunea "Tatal Nostru". Acolo zice:" Si ne iarta gresalile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri" Vad ca d-ta nu poti ierta. Atunci nu crezi ca ar trebui sa vezi barna din ochiul d-tale? Nu crezi ca inainte de a ma judeca pe mine, ar fi necesar sa te uiti in ograda d-tale?

Deocamdata sunt impotriva lui Basescu, intrucat acesta are comportari satanice, planuri satanice pentru poporul roman, coroborate cu comportamentul indecent si cu consumul urias de alcool. Dar asta nu inseamna ca il urasc. Pur si simplu cred ca nu e locul lui la Cotroceni!

Unknown spunea...

Ieri dimineata spunea la radio Basescu ca nu e problema daca presedintele se intalneste cu oameni de afaceri. Geoana a fost naiv dar Basescu a fost de-a dreptul securist cu atat mai mult cu cat adversarul nu l-a atacat sub centura. Prefer un prostut si un naiv care e si diplomat deci macar tace si pare filozof decat un prost crescut care pe deasupra are si mania ascultarii adversarilor, santajului, camarilei, slavei desarte. Asa ca merg sa-l votez pe Geoana. Doamne fereste sa mai iasa Basescu ca o sa fie jale. Cu Geoana mai vedem...Poate a invatat ceva din ultimele patanii. Ceva de bine.

dani spunea...

dle ion, in primul rand, nu v-am judecat. mi-am exprimat parerea. in al oilea rand, vi s-a parut ca am spus ceva de genul: nu ii pot ierta pe comunisti??? eu zic ca nu avem voie sa uitam raul facut de comunisti, atei declarati, care au prigonit si omorat atatia preoti si calugari in inchisori.nu spun nimic de iertare.spun doar de uitare. daca am avut de indurat un regim anticrestin, credeti ca e crestineste sa te afiliezi in continuare lui, stiind ca iliescu a declarat ca e ateu, ca patriarhul teoctist ne sfatuia in 1996 sa nu votam cu antihrist, adica cu iliescu, ca geoana, daca era un bun crestin pe cat vrea sa para, nu jura pt ca pacat??? decat comunistii, mai bine alte defecte ale lui basescu. daca nu avem alternative mai bune??? cat despre geoana, daca ati dori, ati gasi destule materiale care confirma ca e membru al masoneriei ( in aceeasi loja cu tariceanu).stiti pe cine venereaza masonii? pe lucifer. si cui va jura el credinta???? in masonerie, de la grade inalte, juramintele sunt fu dure, continand chiar si referiri la moarte, in cazul dezvaluirilor secretelor ( au fost destui care au murit subit in america, dupa ce au facut anumite dezvaluiri).

dani spunea...

http://victor-roncea.blogspot.com/2009/12/masonii-filo-rusi-il-ameninta-pe-traian.html

Mediafax