miercuri, 16 decembrie 2009

Fara regrete


Primul ziar privat de dupa revolutie, "Cotidianul", este in pragul falimentului, dupa zisele lui Tolontan. Initial o afacere a omului politic taranist Ion Ratiu, ziarul a ajuns pe mana lui Sorin Ovidiu Vantu, beneficiind de serviciile unei pleiade de ziaristi de valoare indoielnica, ca Patrascoiu, Rogozanu, Teodorescu, Ilie si altii, care au adus ziarul in situatia in care se afla. Pana la venirea lui Nistorescu a practicat si a dezvoltat politica "pupatului in cur", motiv pentru care a devenit mai mult decat detestat. Disparitia lui de pe piata nu lasa nici un gol si nici un regret!

7 comentarii:

anca spunea...

eu regret ,tocmai acum sa dispara cand a inceput sa semene a ziar?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Las' ca poate il cumpara Mititelu si-l face mai mitittel!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Presa nu are cum sa supravietuiasaca in "economia de piata" care ea insasi e o mare minciuna. Asa ca intervin "contractele" cica de "publicitate" cu statul si sustinere financiara din zona politicului. Din partea mea, sa dispara TOTI!

mirko spunea...

presa print va disparea, oricum! la noi a inceput cu cotidianul. saracii cei enumerati de tine, unde isi vor mai publica pupincurismele?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu va disparea de tot. Ce vom mai citi noi dimineata in cafenele?

mirko spunea...

un laptop!

Ivandi Mars spunea...

Pacat.A fost un ziar serios,la inceputuri,serios a fost si fondatorul sau,Ion Ratiu.Intr-o cloaca cum a ajuns Romania dupa 5 ani de Basescu nici nu-i de mirare,dispar si oameni.Ma intreb unde erau anticomunistii lui Basescu la 20 Mai 1990 cand candidase fondatorul ziarului Cotidianul,urmas al familiilor ilustre din Ardeal,a national-romanismului.Democat liberalismul de stanga dreapta basesciano-mozaico-masonic duce la pieire un neam si o tara,nu doar un biet ziar.

Mediafax