marți, 1 decembrie 2009

Parteneriatul pentru Timisoara


Astazi s-a semnat la Timisoara un act poate istoric, Parteneriatul pentru Timisoara(clic foto). La 20 de ani de la Revolutie, asistam la inceputul unei reconcilieri unice dupa '89. Sa dea Dumnezeu sa fie spre binele acestui popor!

Update. Nu e adevarat ca Geoana a fost huiduit de multime. Multimea l-a aclamat si pe el, si pe toti ceilalti, inclusiv pe Mircea Dinescu! A fost huiduit doar de oamenii lui Basescu, care in numar de vreo 50 au dovedit disperare si nerusinare, asa cum Murgeanu si comando-urile au dovedit in Bucuresti. Inca o data s-a dovedit cat de josnic e comportamentul PDL.

25 de comentarii:

anca spunea...

tare ma tem ca vizita asta la Timisoara nu-i va aduce lui Geoana decit scdere in sondaje! ceea ce s-a intimplat acolo,difuzat din greu de televiziuni,e un semnal! mare greseala au facut organizind acolo mitingul asta!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Deloc! Timisoarenii s-au intors multi impotriva lui Basescu!

anca spunea...

Ioane,cum zici matale sa fie! am vazut chipuri schimonosite de ura ,ca in vremurile mineriadei, ce pacat ca au stricat frumoasa sarbatoare a romanilor!! acum se acuza reciproc ,pedelei cu pesedisti,de-a valma! rusinos!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Am trecut prin mijlocul acelui comando. Niste pusti de 16-18 ani care habar nu aveau ce se intampla, condusi de cativa insi de la defuncta societate "Timisoara", vesnic nemultumiti de conul de umbra in care se zbat! Ti-am spus ca nu sunt PSD-ist, nici PNL-ist, sunt doar impotriva lui Basescu si a camarilei sale. Ce va povestesc am vazut cu ochii mei! Imi pare rau ca televiziunile chiar au amplificat incidentul, cu atat mai mult cu cat nimeni din miile de sustinatori pro-Geoana pesedisti, penelisti, taranisti, udemeristi prezenti nu au raspuns provocarilor.

anca spunea...

draga prietene,nu te acuz pe tine! vinovatul e la cotroceni,speram ca pina simbata cind ne vom elibera!!!

anca spunea...

am uitat,bine ca nu au raspuns,iti dai seama ce s-ar fi intimplat?

Emilia Poenaru Moldovan spunea...

Parteneriatul pentru Timisoara este singurul lucru bun care s-a intimplat in ultimul timp.Ne da o speranta macar.

Mie mi-e de ajuns sa vad figurile celor care erau impotriva lui Geoana(n-am votat pina acum niciodata PSD dar o voi face acum)la Timisoara si ma plasez automat impotriva lor!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Procesul de descentralizare si de depolitizare a administratiei pe care il presupune acest parteneriat face mai mult decat 20 de ani de politica sterila si populista pe care a avut-o Romania.

mirko spunea...

tot am o intrebare la care, inca, nu mi-a raspuns nimeni:cum dracu' toti amfibienii astia s-au strins in pdl?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Puterea, Mirko! Mirajul puterii si ciolanul! Basescu le-a intretinut un cult bine pus la punct si le-a promis: "Liber la furat"

dramoleta spunea...

Anca,
Cati au fost? Maxim 1500 in Timisoara, Bucuresti,Arad. Niste tâşti-bâşti care habar nu au pe ce lume trăiesc. Astia nici nu se duc duminica la vot.
Si cine sa intervina? Blaga? :)))

Mi se pare senzational evenimentul de ieri, de la Timisoara. Sa fie intr-un ceas bun pt noi, romanii.

anca spunea...

dragilor,ma refer la manipulare,stiu ca n-au fost multi! astept seara de 6 dec.! atunci voi rasufla usurata!!

dani spunea...

stii ce imi pare rau? cand vad un om, care declara ca pretuieste valorile ortodoxiei, mintind si incarcandu-se cu ura fata de un om, ura pe care o impreastie si altora. nu cred ca sa fi citit undeva in evangelii ca e bine sa faci acest lucru. pacat de cat de multa demagogie exista in romania. ca sa schimbe tara, trebuie sa ne schimbam NOI , mai intai, sa privim in suflet si in constiinta si sa vedem ce trebuie schimbat. pacat...mare pacat..mai ales ca e sfantul post.... o mare dezamagire esti, dle ion!

mihai spunea...

daca esti un crestin adevarat, asa cum te pretinzi, vei vota cu comunistii, cu ateii, care au prigonit biserica si au trimis in inchisori marii nostri duhovnici?stiti voi ce spunea patriarhul teoctist, inainte de alegerile din1996, referindu-se la iliescu? "nu votati cu antihrist"! bine ca votati voi, dupa 13 ani.cei care au suferit sau au rude care au suferit prigoana comunista, nu vor vota niciodata cu geoana si PSD, chiar daca alternativa nu e stralucita!!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

D-le Dani, daca stiti mai bine, sfatuiti-ma, de ce ar trebui sa votez Basescu, care vrea sa legalizeze prostitutia, drogurile, casatorii homosexuale? Crede omul asta in Dumnezeu? Il are pe Dumnezeu acest om, cand calca peste cadavre si minte cu nerusinare? Aduceti-va aminte cum a accesat cele mai inalte structuri ale puterii! Adevarul nu inseamna ura si trebuie spus, nu asa ne invata scriptura? Poate am sarit calul, de acord, sunt om si regret, uneori ma aprind. Da, as vrea sa ne schimbam, dar suntem lasati? Suntem judecati ca masa de manevra si nu ca oameni. Poate sunt ceva mai informat ca d-voastra sau poate am alt mod de a judeca lucrurile. Nu am pretentia ca detin tot adevarul, dar ce e drept e drept.

D-le Mihai, de acord cu d-voastra ca comunismul a insemnat crima, ura, abuzuri, moarte si alte grozavii. Dar comunismul a disparut acum 20 de ani. Sunteti asemenea unui Don Quixote, iar in locul morilor de vant vedeti "comunismul". Ce se intampla azi in Romania nu are nici o legatura cu comunismul, ci mai degraba cu capitalismul incipient si salbatic din primele decade ale secolului 20.

cipslim spunea...

Domnule draga ia explica asta:
http://www.youtube.com/watch?v=XTVR8kQtJU0

Si mai sunt o gramada de filmulete, poze si altele care dovedesc ca s- huiduit copios.
Nu l-ar fi huiduit daca alegeau un loc normal. Dumneata ai uitat ce inseamna balconul operei pentru Timisoreni?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Cipslim:
Nu s-a intamplat nimic la balcon. Parteneriatul pentru Timisoara s-a semnat intre cei 4 la Primaria Timisoara, iar la Opera s-a tinut inauntru o intalnire cu sustinatori din partea PSD, PNL, PC, PNTCD, UDMR, FG, pe baza de invitatie. Inca vreo 2 mii care nu au putut intra au stat afara. Atunci a aparut comandourile PDL. Vezi mutrele lor si iti dai seama cine huiduia! In definitiv, e dreptul lor!

vlad spunea...

Gresesti!dupa ce a indraznit sa fac monstroasa alianta,nu va mai avea parte de nici un vot!au terfelit valoriile timisoreniilor!sunt niste nesimtiti si ascund in spatele copertiilor numai criminali.

cipistan spunea...

esti tare comic. esti de la antene? incerci sa speli creierele cititorilor? cred ca te-ai uitat la mutrele simpatizantilor psd. :-) pai iti aduc cand vrei dintre cei care au manifestat impotriva lui geoana,antonescu,ciuhandu pe 1 decembrie si pe pariu ca sunt mai inteligenti si mai aratosi(ca vad ca te-ai luat de mutrele lor) de 100 de ori ca tine. nu te cunosc dar prin ceea ce postezi(daca asta e fata ta) dovedesti o gandire comunista de prima mana. ai fi foarte bun ca si consilier la geoana. ca doar de asemenea oameni vad ca se inconjoara. n-am nimic cu tine dar nu suport minciuna si manipularea. ori cu cine votezi e alegerea ta si ti-o respect, dar mai usor cu minciuna si nesimtirea.

Ion de la Chiuiesti spunea...

@Vlad:
Ce valori au timisoarenii in plus fata de craioveni, clujeni sau bucuresteni? Sa fim seriosi!

@cipistan:
De ce e gandirea mea comunista? Ca vreau binele poporului? Ca ma doare cand vad oameni care nu au bani sa-si cumpere paine, sa-si plateasca darile sau medicamentele? Pune-te in locul lor! Clanul Basescu si camarila nu a facut nimic pentru oameni in 5 ani! Ba da, a promovat-o pe Udrea si Ridzi in posturi unde au fost prinse repede la furat, pe EBA, simbolul celei mai crase mediocritati, a facut-o europarlamentara. Dar pentru tine ca om ce a facut? Ti-a marit taxele!

SoldatulDac88 spunea...

Ioane, vad ca practici si cenzura. Nu iti plac mesajele mele anticomuniste. Esti un mincinos politruc de prima clasa, cu nimic diferit de un comisar sovietic! Cati pesedisti au fost in Piata Operei in 1 decembrie?? MII?? Erau cateva sute, personal cred ca 200. Am fost acolo de la ora 11! I-am vazut de cand au aparut bestiile rosii. Au fost acolo si liberali cu ei?? Pe naiba, erau numai rosii, multi adolescenti, multi de 15 ani (am poze in acest sens!!). Au strigat de foame saracii. Dupa demonsytratie au fost la "Vaporul" sa manance. Erau sarmani adusi din satele dimprejur. Noi, opozitia nationala anti-comunista am fost de cateva ori mai multi ca ei. Aici i-am ingropat din nou pe comunisti! Ma bucur nespus. Va veni si ziua cand vom termina revolutia inceputa la Timisoara.

Pacat ca esti comunist Ioane. Esti o mare dezamagire.

SoldatulDac88 spunea...

Tu imi vorbesti de interesul national, de popor?! Pai de 1 decembrie ticalosii pesedisti nu au avut nici macar un singur steag tricolor! Au inaltat de Ziua Unirii un alt steag decat cel al istoriei noastre nationale. Steagul rosu. Bestii comuniste.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Soldate, ai innebunit? Unde naiba vezi tu comunisti? Vad ca inventezi dusmani imaginari din lipsa de dusmani reali? Unde ai fost tu la revolutie? Erai la gradinita, soldatelule! Du-te cauta-ti servici ca deja aberezi!

Lupta NS spunea...

Ioane, PSD=PCR. Desigur, tu esti orb de-a binelea daca crezi ca socialismul internationalist si crestinismul ortodox merg mana de mana.
E revoltator ca pe aceeasi pagina poti sa pui poza duhovnicului Arsenie Boca, Papacioc, Paraianu si sa aduci osanale lui Iliescu & co, sau Che Guevarra.

Cat despre varsta mea, propun sa ne intalnim sa mi-o masori..

Ion de la Chiuiesti spunea...

soldate, crestinismul ortodox nu merge cu nimic din doctrinele si ideologiile care stau in spatele politicii de azi. Dar nici nu trebuie sa vorbim "a proasta" despre comunism daca habar nu avem ca acesta e ingropat de 20 de ani! Folosim clisee clasice si invechite, luate parca din McCarthyismul acela idiot care domina America de dupa razboi. Treziti-va la realitate si nu luptati cu himere, ci cautati sa imblanziti capitalismul salbatic spre bunastarea tuturor, si nu a lui Basescu si camarila sa!

Mediafax