luni, 14 decembrie 2009

Scuze fara valoare. "Que Sera, Sera"


"A fost în mod evident o greşeală vizita mea la domnul Vîntu acasă, cu o zi înainte de dezbatere. Şi vreau să-mi cer scuze faţă de acest gest al meu. Puteam să mint, puteam să mint, să spun că nu am fost la Vîntu, dar nu e stilul meu. Atunci când am jurat cu mâna pe Biblie că nu am nici o obligaţie faţă de nimeni, aşa chiar şi e."(antena3)

Scuzele sunt tarzii. Raul a fost facut. Geoana trebuie sa inteleaga ca si-a batut joc de milioane de romani care au avut incredere in el. E timpul ca PSD sa-si aleaga un nou lider si o noua echipa de conducere. Vorba cantecului, "Que sera, sera"!

9 comentarii:

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Iesirile la TV a celor 2 moguli barbosi, slinosi, antipatici pentru orice roman care stie cum si-au facut banii, i-au facut mai mult rau ca vizita in sine si au confirmat teoriile lui TB.

mirko spunea...

scuze ar trebui sa-si ceara multi.pina si crin, care e pe cale sa dea mina cu pdl.

anca spunea...

chiar asa,a fost mintit electoratul ! de catre toti,incepand cu base+pedele si terminand cu udemeristii(bine,astia saint codoasa politichiei) si,colac peste pupaza,tocmai a aparut "celebra caseta(un fass,de altfel) care va da apa la moara contestatarilor lui geoana ,inclusiv din psd!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Geoana a gresit. El trebuie sa plateasca. Daca e barbat, pleaca singur!

anca spunea...

Ioane,ztt,ztt! de ce crezi ca a parut caseta? pentru ca le nu e barbat,asa ca va fi "ajutat" sa plece! hmm,a cata oara ne pacalim in calutate de votanti?

anca spunea...

Ioan,nu mai stii nimic de "anonimul pamantean"?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Si-o fi luat un concediu!

dramoleta spunea...

Au aparut sacalii deja. L-am vazut pe Realitatea tv pe Ioan Rus. L-a facut praf pe Geoana. De parca el ar fi mai bun...Treaba lor ce fac. Cred ca se va naste un alt partid de stanga. PSD nu mai rezista mult.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ioan Rus chiar nu are dreptul sa vorbeasca. Organizatia lui si a lui Dancu a obtinut rezultate catastrofale.

Mediafax