miercuri, 2 decembrie 2009

"Secretul Mariei"


S-au epuizat toate caile normale si anormale de atac ale lui Traian Basescu la adresa contracandidatului sau? Da de unde! Traian este inepuizabil. Ultima gaselnita a sa si a stafului sau este asa-zisa scrisoare deschisa a Mariei Basescu care critica dezvaluirile la adresa presedintelui si caracterizandu-le neadevarate, in special cele ale lui Mircea Dinescu.

Secretul Mariei este devoalat. Maria nu a fost batuta de sotul ei, nu a fost aruncata in zapada si culeasa de SPP-isti, fetele nu au fost batute. Si noi trebuie sa credem?

Mircea Dinescu nu e de acord. Poetul tocmai a povestit ca, acum un an, Daniela Crasnaru i-a povestit cum ca, pe vremea cand exista SOTI, familia Basescu a fost intr-o zi invitata la o emisiune. Inainte sa intre in emisie, Basescu, agitat, i-a cerut nevestei sticluta cu apa si zahar cu care isi aranja suvita. Aceasta, panicata, nu o gasea. Atunci ia el geanta, o rastoarna, nu o gaseste nici el, si ii rade un dos de palma nevestei in vazul tuturor celor care se aflau acolo.(Auftakt)

Tristetea doamnei Basescu este reala. Ea exista. Antecedentele lui Traian Basescu exista. "Tiganca imputita" exista. "Pasarica" exista. Copilul batut exista si e amenintat. Si pentru toate astea, noi suntem de vina, nu-i asa domnule Basescu?

UPDATE Un nou film "lacrimogen": "Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!". Producator Traian Basescu. In rolul principal Traian Basescu. Premiul Zmeura de Aur!

7 comentarii:

anca spunea...

hehe,azi am avut parte de un "regal" lacrimogen! disperare ,asta scrie de fapt ,in ravasul primei doamne! disperarea apartine tiranului si stafului de campanie! vorba cuiva,poate doamna a aflat din presa ca a scris scrisoarea asta!!
PENIBILI cu totii!
mai spre seara a aparut si el cu o tentativa de smiorcaiala,de,nu i-a reusit ca lumea,si-a pierdut abilitatile de actoras!

Ion de la Chiuiesti spunea...

N-a baut destul!

anca spunea...

valeu,e treaz vreodata?

mirko spunea...

dragilor, da!e treaz cind doarme!

Anonim spunea...

Ar trebui s-o intelegem. Batuta, nebatuta, a facut din ea o Prima Doamna si mai vrea o data:)))
Ruxandra L.

vlad spunea...

Foarte urat!foarte foarte urat!cum poti sa prezinti astfel de informatii?nu mai exista respect pentru femei?

Ion de la Chiuiesti spunea...

E ceva neadevarat? Daca da, spune-ne! Nu trebuie sa spunem adevarul?

Mediafax