vineri, 11 decembrie 2009

Vremuri de bejenie

Senatorul PSD Cătălin Voicu a fost ridicat de procurori şi audiat la DNA. Senatorul PSD Cătălin Voicua a părăsit în jurul orei 14,30 sediul DNA după ce a fost audiat de procurorii anticorupţie. "Am fost arestat din faţa casei. Eram în maşina senatorială, am fost blocat de o maşină de poliţie şi scos cu forţa. Mi s-a spus că dacă mă opun o să-mi pună cătuşele. Nu ştiu de ce am fost arestat, dar gândiţi-vă că în acest moment Comisia de Apărare din Senat, al cărei vicepreşedinte sunt, l-a audiat pe directorul STS, Marcel Opriş, iar noi vrem să continuăm cercetările", a declarat Cătălin Voicu, pentru NewsIn, citat de Realitatea TV.

Asta e doar inceputul!

11 comentarii:

anca spunea...

daaa,marea reconciliere nationala! a inceput de ieri cind un grup de studenti au fost saltati deoarece protestau in fata cotrocenilor! asta da democratie,fratilor!

anca spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ion de la Chiuiesti spunea...

Mi-ai luat vorba din gura, Anca! Reconcilierea a inceput cu studentii aia, care au luat si bataie si au fost si amendati! Nimeni nu are voie sa-l conteste pe conducatorul iubit!

anca spunea...

ce e mai trist,Ioane, este faptul ca s-a trecut cu prea mare usurinta peste acel episod!printre acei tineri ar fi putut sa fie copiii nostri! sint foarte revoltata ,unde e societatea civila care latra la orice actiune Iliesciana?
de asemeni,unde e aceiasi onor societate acum cu fraudarea (tot mai evidenta) alegerilor?
Ioane,santem pierduti!!!

mirko spunea...

concilierea-faza pe cincinal-continua!citi vom mai fi consiliati sa fim concilianti?

dramoleta spunea...

Ion,

Incepe sa se adevereasca ceea ce noi prevedeam de luni de zile: dictatura basesciana!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Asta si visa el, puterea absoluta!

Lupta NS spunea...

anca, ma bucur nespus cand ii vad in crize pe toti stangistii. nu fac discriminari, nu ma intereseaza nume, persoane. vreau sa ii vad pe toti tavalindu-se in chinuri alaturi de cel mai prost dintre toti candidatii la presedintie, mai prost decat Potarca-tiganul, mirciulica geoana. era cam egal cu Cernea cel ce vrea ca presedinte "o femeie rroma, lesbiana si atee". La naiba.
Cat despre dictatura basesciana. Fratilor, singura dictatura este cea sionista, in rest e haosul coruptiei care il are ca mahar si pe acest Voicu.

anca spunea...

draga soldatel!
1- nu vad pe nimeni,pe acest blog, in crize! faptul ca-ti exprimi parerea,in mod civilizat, nu inseamna ca esti "crizat"!
2- asta e de pe blogul tau : Elevii din Timişoara învaţă, după orele de curs, cum a fost înlăturat comunismul în urmă cu 20 de ani.
ooo,da, intr-adevar, comunismul a cazut! dar ce facem cu comunistii care sant in fruntea tarii? ma refer la onor prezident basescu si la camarila lui! ti se pare ca, Stolojan ,blaga ,si alti pedelisti de frunce(ca tot esti din Banat) nu mai sant comunisti?
cei care au demonstat de 1 dec. la Timisoara cunoasteau aceste lucruri? aaa,probabil au lipsit de la ora de istorie de care pomenesti!
asa ca ,eu zic sa vedem lucrurile cu luciditate ,altfel chiar ca vom fi ,cu totii ,intr-o mare criza(morala)!
3- despre comportamentul militienilor fata de acei studenti nu ai nimic de zis? daca erau militieni pesedisti ati fi strigat ca din gura de sarpe!
4- nu fac parte din vreun partid,nu am nevoie sa fiu indoctrinata,am criteriile mele de a aprecia un partid sau altul!

Ion de la Chiuiesti spunea...

@soldatuldac88:
Problema nu este despre stanga si dreapta(care e o poveste de adormit copiii), nici despre Voicu. Ci despre comportamentul abuziv si criminal al institutiilor statului!

Anonim spunea...

@Soldatule,
Pacat de denumirea frumoasa:soldatul dac!
Reiau ce au spus si ceilalti: nu e vorba de stanga/dreapta sau de comunism. Ci de bandele de talhari din TOATA politica romaneasca de 20 de ani incoace care ne fura zi de zi si ceas de ceas pe noi, contribuabilii si au distrus ce au cladit parintii nostri, inclusiv ai tai, in ultimii 60 de ani, prin sacrificii imense. Si mai era vorba ca talharii si-au pus pe picioare un stat politienesc cu un scop clar si precis: sa le apere averile!
R.L.

Mediafax