vineri, 22 ianuarie 2010

Conspiratie a multinationalelor pentru a prelua resursele poporului haitian


Se pare ca invazia americana din Haiti nu are nimic de-a face cu ajutoarele umanitare. Adevaratul motiv ar fi resursele minerale, in speta petrolul haitian, si terminalul de care ar avea nevoie superpetrolierele americane. Haitienii n-au cui se plange. Franta este nemultumita de modul in care actioneaza Statele Unite in criza umanitara haitiana si cere Organizatiei Natiunilor Unite sa precizeze rolul americanilor, care isi asuma rolul de coordonare a actiunilor de salvare in Haiti si controleaza aeroportul din Port-au-Prince. "Este vorba despre a ajuta Haiti, nu de ocuparea tarii", a declarat luni secretarul francez de stat pentru cooperare, Alain Joyandet, citat de AFP.

Surse aici si aici.

Despre declansarea pe cale artificiala a cutremurelor din Haiti vezi blogul lui saccsiv.

6 comentarii:

Anonim spunea...

si din nou revin din Frankfurt cu un mic comentariu e drept preluat de pe un site german:
Dsigur ca solidaritatea internationala ne obliga sa ajutam poporul haitian,numai ca acest cutremur a fost atat de devastator pentru ca infrastructura acestei tari e de cosmar.Un spital cat de cat in toata tara , si constructii facute fara respectarea normelor.Nu exista locuinte normale cu apa potabila si pericolul bolilor e acum iminent.In acest timp au fost trimisi si bani din Europa dar care s-au scurs in buzunarele lui Rene Preval si al clicii sustzinute de SUA.Este de fapt normal ca state din Africa sau America Latina sa primeasca bani europeni care se scurg in buzunarele lor si unde regimuri supercorupte sint tzinute de SUA la putere ptr ca si de....le sustzin interesele zonale.
Da de fapt postul german N24 a aratat (asta am vazut acum 2 luni) cum un primar pdlist de comuna a investit banii europeni ptr. canalizare in sediul fastuos al primariei.....si buzunarul domniei sale!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Am citit multe articole despre mitul violentei haitiene. Totul e o campanie de denigrare a statului Haiti, care, dupa 75 de ani, se vede reocupat de SUA.

Unknown spunea...

SMS 890 pentru 2 euro fără TVA, în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote, valabil în perioada 15 ianuarie – 15 martie 2010- Campania „Din inimă pentru copii”
Va invit sa participati la campanie.

Anonim spunea...

N-am nici o indoiala ca acest cutremur a fost provocat.Si ca anumite state se vor folosi de el. Nu stau sa explic, cine pricepe, pricepe...
R.L.

Catalin Stanoiu spunea...

Ioane, se pare ca am fost pe aceeasi frecventa cu treaba asta, doar ca tu ai fost mai documentat... Em am scris abia azi ceva la mine pe blog. S-a conturat mai greu in capul meu scenariul asta

Theodora spunea...

Tipic american! E conceptia lor deviata ca ei sunt Noul Ierusalim, buricul pamantului care cheama toata lumea la ordine ca sa instaureze Imparatia!
Nu m-ar mira sa se foloseasca de pretxtul ajutoarelor ca sa profite un pic.

Mediafax