joi, 6 mai 2010

Groparii


Asasinii economici ai FMI sunt aici. Isi cer birurile. Misiunea lor nu este sa ajute Romania, ci sa o ingroape. Basescu si Boc trebuie sa plateasca "figurile" din campanie si joaca de-a guvernantii. Cristian Tudor Popescu spune: "Pentru ceea ce guvernul Boc a făcut şi face în clipa de faţă, Nicolae Ceauşescu a fost împuşcat ca un câine" si are perfecta dreptate. Sigur, nu e guvernul Boc mai vinovat decat este Basescu. Acesta si-a dorit un guvern pe care sa-l controleze in totalitate si a reusit.Toti, dar absolut toti vor trebui sa raspunda intr-o zi pentru modul in care si-au batut joc de tara asta si au dus-o la ruina. (foto Mediafax)

PS. "Dumnezeul lor este banul, nu ceva de valoare" zice IPS Pimen al Sucevei si Radautilor. Si zice bine.(sursa)

8 comentarii:

anca spunea...

chiar ca sant asasini economici(si nu numai)! dictatorul se opunea imprumutului de la FMI,apoi ,brusc,subit si dintr-o data, s-a sucit!! ba inca mai vrea continuarea"parteneriatului"(sic) cu sugativele femeiste!!
cetepeul e super cu editorialul de azi!

Ion de la Chiuiesti spunea...

A fost convins. Doar coruptia i se potriveste ca o manusa.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
CTP-ul greseste,
Vezi la mine:)))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ruxi, ai dreptate! Dupa Ceausescu a ramas ceva, pe cand dupa astia decat scrum!

anca spunea...

no,ce zici de asta? totul a fost o manipulare pentru a face partie acestei mizerii
http://www.mediafax.ro/social/basescu-anunta-scaderea-pensiilor-cu-15-a-fondului-de-salarii-cu-25-si-a-subventiilor-6096508

hunter spunea...

Este vina noastra ,ca i-am lasat dupa 90' sa faca ce vor,de atunci trebuia sa avem grija de viitorul nostru ,dar toti am vrut sa punem in buzunar mai intai si dupa aceea cum o fi...

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu prea mai putem face mare lucru. Ai vazut cum fortele de ordine s-au transformat in forte de represiune? Si-au marit efectivele in asa fel incat sa inabuse orice miscare populara.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
Si inca nu stim cat de zdravan si-au marit efectivele!

Mediafax