joi, 21 octombrie 2010

Pretul pe care il platesti spunand adevarul in SUA

"Rick Sanchez nu mai este cu compania. Ii mulţumim lui Rick pentru anii lui de serviciu şi ii dorim numai bine". Această declaraţie rece reprezinta încheierea unei cariere de 6 ani a lui Rick Sanchez in cadrul CNN.

Rick a declarat intr-un interviu că din cauza originii sale rasiale este ţinta criticilor lui Jon Stewart(pe numele adevarat Jonathan Stuart Leibowitz), vedetă a postului tv Comedy Central, pe care l-a acuzat de bigotism. Reporterul l-a întrebat atunci cum poate să-l acuze pe Stewart de bigotism când şi acesta, fiind evreu, este tot reprezentantul unei minorităţi rasiale. La această întrebare, fostul prezentator CNN a început să râdă, răspunzând că Jon Stewart nu poate fi considerat minoritar când toată presa americană e practic controlată de evrei.

Si Sanchez are dreptate.  Cele mai importante conglomerate mass-media din Statele Unite sunt conduse de evrei. Preşedintele Turner Broadcasting System Philip I. Kent este evreu, TimeWarner CEO Jeffrey Bewkes este evreu, FoxNewsCorp CEO Peter Chernin este evreu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Teatrului National de divertisment Sumner Redstone este un evreu, Paramount CEO Brad Grey este un evreu, Walt Disney  / ABC 's CEO Robert Iger  este evreu, CBS CEO Leslie Moonves este evreu şi NBC Universal CEO Jeff Zucker este  evreu....

Prin concedierea lui Sanchez, CNN a demonstrat ca cei care clamau SUA ca un "Far al libertatii" fac doar afirmatii gratuite, fara nici o baza.

Există mai multe astfel de cazuri, care arată că mass-media din Statele Unite şi-a pierdut pur şi simplu independenţa şi a sucombat în faţa lobby-ului sionist. Oricine încearcă să traverseze linia roşie prin atingerea acestei teme va fi redus la tăcere, chiar cu pretul de a fi inchis acest "Far al libertatii"!


Sursa

6 comentarii:

Anonim spunea...

Dacaar fi numai in presa ar fi bine. Sa nu se mire insa americanii cand vor apare curente antisemite in tara lor.Muncitorului de rand de la Ford sau GM i se va lua cand stie ca trebuie sa-si scoata la licitatie casa , fiusu e ucis in Afgansistan si Irak iar bncherii stau bine mersi la locurile calde.

Donkeypapuas spunea...

Sursa e english PRAVDA? LOL!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Cred ca evreii isi fac singuri mari deservicii. Parca cauta cu lumanarea sa atraga ura oamenilor.

@Donkey..Sursele sunt mai multe dar asta merita atentie deoarece nominalizeaza mai multi indivizi din conducerile firmelor de mass-media.

anca spunea...

aceste lucruri sant cunoscute! ei conduc si lumea filmului si nu numai ! e bine ca unii mai au curaj sa si spuna pe nume acestor lucruri ,e rau ca se pune pumnul in gura ziaristilor curajosi! hmm, zicea cineva ca ,in SUA e comunismul in floare!! cum era bancul cu USA? uniunea sovietica aialalta :))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Da Anca, e un soi de McCarthyism gretos!

Anonim spunea...

Cine crede ca exista presa libera in aceasta lume se inseala amarnic!
R.L.

Mediafax