luni, 1 noiembrie 2010

Daca nu ne lauda faptele, ne laudam noi

Oprea, ministrul apararii(poreclit şi ministrul-chelner) iar a gafat, laudandu-se (foto) cu un monument ridicat din banii armatei.

Nu va avea de unde sa scoata vreo chitanta ca sa dovedeasca faptul ca a "contribuit" cu ceva la inaltarea monumentului, nemaivorbind de faptul ca Valentin Tanase, ca autor, a indeplinit o sarcina de serviciu, fiindca el este chiar directorul Studioului de Arte Plastice al Armatei. Si inca ceva : adunatura PDL-ista la Cercul Militar National, in week-end, este prima manifestare de partid intr-o unitate militara de dupa 1989. Cum stam, domn' Oprica, cu folosirea reurselor MApN in interes de partid?(pe surse)

"Cine cauta lauda, se indoieste de propria sa valoare" zicea un sociolog si psiholog francez. Atat Oprea cat si Piedone au de ce se indoi!

3 comentarii:

anca spunea...

Ioane,de ce te miri asa? de la unu' care l-a decorat pe pitibocul ce asteptari sa ai? pana nu scapam de ei la multe mizerii vom asista! da' nici cu "pe surse" nu mi-e rusine,n-a suflat un cuvintel despre nea piedone ca ,de, e membru de televiziune,aaa,ups,de partid conserva!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pai nu el i-a avansat si i-a decorat pe cei trei paralei Oprea chelnerul, Iordanescu fotbalistul si Ontanu primarul de sector? Toti trei nu au avut nici in clin nici in maneca cu armata fiind avansati la apelul bocancilor. Se mai si falesc cu stelele nesimtitii.

Ai dreptate, Ioska nu zice de Piedone, da' a dat poza cu scriptul, deci se subantelege!

anca spunea...

Ioane,nu se subantelege nica :))
n-are curaj sa SI scrie ceva ,pizdai sama ,ramane omu' fara microfon,hahahaha!!

Mediafax