duminică, 21 noiembrie 2010

Sfarsit de toamna pe Valea Casielului





Un sfarsit de saptamana minunat la Chiuiesti. Toamna isi traieste ultimele clipe, oferind un spectacol magnific. Din nou, momentele petrecute la Manastirea Casiel  ma "incarca". Bucuria si trairea pe care o transmite Parintele Serafim Badila sunt unice. Slavit sa fie Domnul!

5 comentarii:

Anonim spunea...

locuri mirifice e adevarat unice in lume.Dar (si nu vreau sa va supar) ca in alte situatii in tara in care EU e ministru incriptionarea unor monumente istorice ,biserici etc este jalnica.Ca sintem sau nu de acord engleza e limba vorbita de asiatici si europeni si lipsesc inscriptile in romana daramite in alte limbi.Acum mai multzi ani treceam pe langa Sarmisegetuza Regia, cetatea regilor iar situatia era deplorabila.Spar ca s-a mai schimbat ceva.Daca asa respect este in Romania fata de vestigiile trecutului cum ne mai gandim la viitor.Ma bucura insa ca pe plan local incep sa apara in orasele mari infopointuri harti gratuite etc.Asa e cel putzin in orasul de pe Bega!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Cum sa ma suparati, Doamne fereste? Observatiile d-voastra sunt totdeuna pertinente si avizate, facute cu ochiul unuia care a vazut Europa si culturile ei. Multumiri!

Ioana spunea...

Multa bucurie la vederea acestor imagini !
Am facut si pe jos drumul de unde m-a lasat autobuzul de Strambu; 2 km; mai nimic !
N-am vazut Casielul toamna.
E frumos si toamna. Multa nostalgie !
Cine stie, poate, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi ajunge inapoi acolo, caci viata in lume, dupa ce ai trait viata de manastire este deosebit de grea; dar, vorba parintelui Serafim, cand l-au intrebat maicile de ce am plecat: mai are de platit pacate.
Multumim mult pentru aceste poze !
Doamne ajuta !
Ludmila Doina

Ioana spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=uwhDYhV1_yw&feature=player_embedded

Ceva care mie imi place mult !
Inca o data multumim !
Doamne ajuta !

Ion de la Chiuiesti spunea...

D-na Ioana, veti reveni acolo cu siguranta. Cine a gustat o data va mai dori sa guste din bunatatile duhovnicesti de acolo.

Mediafax