luni, 17 ianuarie 2011

Prostitutie la Antena1?

Nu prea comentez scandaluri cu manelisti si prostituate, dar acum comportamentul tinerelor care lucreaza la Antena1 mi se pare complet incompatibil cu un post de televiziune, oricare ar fi el. Mai ales ca pentru un comportament mult mai decent decat al acestora, acelasi post l-a azvarlit pe "pitecantropul" Madalin Ionescu in doi timpi si trei miscari. 

Mai precis, Bianca lui Bote si cu Daniela Crudu, doua tinere sperante ale analfabetismului si probabil viitoare beneficiare ale legii prostitutiei, si-au negociat tarife pentru eventuale prestatii sexuale. Bianca pe post de peste, negociaza in locul Danielei, invocand gradul de retard mintal al acesteia. Mai mult, la Acces Direct, Simona Gherghe incerca sa ia apararea Danielei Crudu intr-un mod penibil, desi vinovatia ei este evidenta.

Eu va intreb altfel: Ce femeie cinstita si corecta accepta sume uriase de bani cu titlu de cadou din partea unui tigan pe care apoi pretinde ca nu il cunoaste? Pentru ce a acceptat banii? Tot mai multe indicii conduc la concluzia ca Antena1 accepta prostitutia si scandalurile din jurul fetelor sale in schimbul audientei. Ia te uita ce vedete colcaie prin Romania!

Vezi antecedentele Biancai, prostitutie prin hoteluri
Mihai Bendeac: «Nu ne deranjează că asistenta noastră e curvă»

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ioane ,

nu spui nimic nou . Ba este un pic incomplet : nu numai Antenele fac asta ci toate televiziunile ( acasa , cu homosexualul prezentator , antenele , kanalul cu emisiunea despre vedete si paparazzi , ...), toata media . Asta este ... noua normalitate , pentru care noi vom fi judecati ca nebuni . Adica exact ceea ce a fost proorocit .

Doamne , ajuta-ne !

anca spunea...

Ioane,nu diger asemenea subiecte ,cat despre imricinati...dispret,asta am pentru toata fauna pestrita care bantuie tiliviziunile!
dar,ca egzista un dar :)) asta e publicitate pentru manelistu' lui peste care va avea o emisiune la antene(nu stiu la care):)
ca vorba aia,si publicitatea negativa e un mod de prezentare plus ca s-au mai vazut cazuri de asfel de promo-uri!
nu te mai ocupa de jeguri d'astea,nu merita atentie :)

Ion de la Chiuiesti spunea...

@anonim: ai dreptate. Asa zice avva Antonie: "Va veni vremea ca oamenii să înnebunească si când vor vedea pe cineva că nu înnebuneste se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor"

@anca: Manelistu emisiune? Banuiesc ca va fi mai interesanta decat prostituatele astea

Dumitză spunea...

Nu am stat să mă uit la amănuntele scandalului.În toată chestia asta partea proastă e că Simona Gherghe, care până deunăzi mi-era cea mai simpatică de la Antene, s-a compromis acceptând să gireze o emisiunea ce nu merită calificative.

Mediafax