duminică, 13 martie 2011

Alianta contra naturii

Dupa revolutie, se spune ca si-ar fi insusit fonduri ale securitatii, adica ale statului roman, transferand patrimoniul firmei Crescent grupului de firme Grivco printr-o frauda majora. Lasand toate astea la o parte, interesant este ca banii nu i-au putut sterge trecutul de colaborator al securitatii, stabilit prin sentinta de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Oricat ar lucra la imaginea lui, nu reuseste sub nici o forma sa se faca placut, iubit sau respectat. Oricate fundatii ar face Voiculescu - Felix, caci despre el e vorba,  oricate televiziuni ar avea in spate, oricati tineri ar beneficia de bursele lui, nu am auzit pe nimeni sa-i aduca cuvinte de lauda sau de apreciere(cu exceptia lui Gadea, sagartul lui desigur). Partidul acestuia, PC, nu ar fi intrat niciodata in Parlament fara asocierea cu alte partide. Pe scurt, el ofera timpii de antena si ceilalti ii dau cateva locuri in legislativ.

Verdictul clar si fara echivoc de colaborare cu securitatea a dat o lovitura nu atat imaginii sale(care oricum era proasta), cat aliantei pe care vesnic necoptul Crin Antonescu s-a grabit s-o faca cu Felix. Pe langa imaturitate, Crin Antonescu a dovedit iar lipsa de viziune, dar si faptul ca ramane doar un politician de "fara-frecventa".

Niciun comentariu:

Mediafax