marți, 15 martie 2011

Incredibil, se intampla acum in Romania

"Aşa păţesc toţi care greşesc împotriva naţiunii maghiare şi a secuilor"

În cadrul unui “spectacol” oferit de Csibi Barna in Miercurea Ciuc ieri dupa-amiaza, Avram Iancu a fost judecat şi condamnat la moarte prin spânzurare de către un tribunal, el fiind acuzat de crimă împotriva umanităţii şi genocid.

Actiunea profund antiromaneasca a fost autorizata. Vezi toata stirea.

4 comentarii:

Nicolae Nicu spunea...

Ce e incredibil, aici? Am instaurat în ţară un regim democratic şi tolerant, care permite oricui să se manifeste şi să se afirme în societate cum vrea. Să ceară ce vrea şi, mai ales, să primească ce vrea... Noi, precum se vede, le respectăm minoritarilor toate drepturile şi libertăţile, inclusiv dreptul de a ne spînzura azi simbolurile şi mîine libertatea de a ne spînzura pe noi. Fie, dar sînt sigur, însă, că nu are nimeni de obiectat dacă, în virtutea aceloraşi circumstanţe democratice, vom băga de seamă că şi reciproca este valabilă.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Respectam si toleram pentru a fi scuipati de zdrentele iredentiste. Refuz sa cred ca maghiarii de rand sunt implicati in ura asta pe care o dezvolta javrele din organizatiile politico-subversive de tip UDMR.

Anonim spunea...

"Refuz sa cred ca maghiarii de rand sunt implicati in ura asta pe care o dezvolta javrele din organizatiile politico-subversive de tip UDMR."

Clar este vorba de o "lucratura". Se incearca fabricarea unui conflict interetnic.
Maghiarii de rand au alte preocupari, cu toate ca o parte din ei este posibil sa fie contaminata de unele sentimente iredentiste dar nu la amploarea asta schizofrenica.
O sa fim martori in viitor la cele mai tampite lucruri din partea asa zisilor lideri maghiari pana vor reusi sa sminteasca o tara intreaga.
Vor face tot posibilul sa o ia pe coaja, chiar vor insista, ca mai apoi sa pozeze in victime. Sau chiar ei vor face victime printre români pentru a-i porni pe acestia la lupte interetnice, pentru ca asa vrea Big Brother.
Ce daca maghiarii traiesc in pace cu românii...hai sa facem sa nu mai traiasca in pace, hai sa-i tulburam.
Acuma, intre noi fie vorba, maghiarii din România nu sunt decat niste români maghiarizati fortat prin politici de maghiarizare conduse de la budăpestaporcina.
Sunt si multe familii mixte de romani cu maghiari.
Tot e sezonul revolutiilor, nu?

Cosmin S.

Anonim spunea...

Mesajul lui 15 Martie 1848 pentru romani: După fiecare împuşcătură, românului mort i se striga: „No, acuma cântă Deşteaptă-te române”


http://www.rgnpress.ro/categorii/analize-interviuri/963-analiza-mesajul-lui-15-martie-1848-pentru-romani-dup-fiecare-impuctur-romanului-mort-i-se-striga-no-acuma-cant-deteapt-te-romane.html

Mediafax