marți, 26 aprilie 2011

Romanii "n-are" talent

O emisiune de succes a sfarsit penibil aseara cand cel mai putin talentat dintre competitori a fost ales castigator.  Este vorba de "Romanii au talent" si de interpretul mediocru Adrian Tutu. Scara de valori dupa care telespectatorii au votat este cel putin ciudata si nu are nici o legatura cu talentul. Pentru mine personal alegerea a fost un soc. In prima faza am dat vina pe telespectatori. Apoi, nedumerit fiind in continuare, am luat istoria prestatiilor acestui tanar si ce am constatat? Toti, absolut toti membrii juriului au pus umarul din plin la aducerea in fata a lui Adrian, desi talentul sau "era sublim, dar lipsea cu desavarsire". 

Concluzia la care am ajuns este ca trustul Media Pro l-a impins si l-a "erijat" in invingator pe acest Adrian Tutu. Aceasta convingere s-a intarit mai mult cand am vazut ca in cursul zilei de azi au disparut videoclipurile din timpul concursului de pe Youtube(pe care am apucat sa le vizionez azi-noapte) si care aratau clar partinirea "judecatorilor".

PS. Povestea lacrimogena prezentata de ProTV nu isi avea locul intr-un loc unde se rasplatea talentul, nicidecum povesti de viata!


12 comentarii:

anca spunea...

nu m-am uitat la nicio editie,doar ce am mai vazut pe bloguri/FB si site-uri de stiri!
o copie palida a unor emisiuni de afara! juriul? o rusine,parol! in afara lui Moisescu...zero barat!
cat despre marele castigator... ia vezi acilea talen 0tot romanas de-al nost'

http://www.youtube.com/watch?v=GxzZ1_YThPA

a se vedea diferenta dintre cele doua emisiuni :) si dintre participant:)
crezi ca in Rromania ar fi avut sanse ?:)))

Arhanghelul spunea...

Elemente anticrestine si nationalism fals ... asa sa pacalit publicul prostevizat ...

http://www.youtube.com/watch?v=OOkX_eLjydk\

Ion de la Chiuiesti spunea...

@anca: excelent romanul nost'!
@Arhanghel: ai dreptate, peste tot prosteala la maxim.

Anonim spunea...

Hristos a inviat!

Nici eu nu amb urmarit editiile neavand incredere in juriul fitos.
Nici mie nu imi place generic genul Hip pop,totusi mesajul tanarului de aseara,mi-a placut,mai ales daca a fost scris de el,cum se spune.

Doamne ajuta!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Adevarat a Inviat, prietene!

Nu uita ca emisiunea este despre TALENT, nicidecum de binefacere sau mesaje continute. Se numeste ROMANII AU TALENT , nu ROMANII TRANSMIT MESAJE!

Cele bune!

anca spunea...

de fapt , emisiunea ar trebui sa se numeasca"degeaba ai talent" :)))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

cam asa ceva anca..

Anonim spunea...

www.cotidianul.ro/143601-_Doreste-actuala-majoritate-parlamentara-sa-destrame-teritorial-Romania

Eu zic ca da :(

Ion de la Chiuiesti spunea...

@anonim: Dinu C. Giurescu e o somitate in istorie dar si in a judeca tavalugul evenimentelor!

Anonim spunea...

Nu am urmarit decat o editie, culmea, in care a cantat Iustin. Fara sa-i urmaresc pe ceilalti mi-am spus de atunci:gata, asta trebuie sa castige. Si eu am fost dezamagita de rezultat in prima zi. Dupa care, am stat si m-am gandit: in cazul in care votul nu a fost falsificat, in sensul ca asa au votat romanii pe bune, m-am gandit ca nu e rau ca exista inca romani sensibili la povestea de viata a unui orfan si la steagul tricolor de pe o scena. Nu e rau, deloc. Iar daca versurile sunt ale lui si asta e un talent, poetic, pana la urma.
Nu numai cantatul, datul din fund si echilibristica...
R.L.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Draga Ruxi, si eu am gandit-o si iata ce mi-a iesit pana la urma: Adrian Tutu si cu gaska lui au investit o caciula de bani in sms-uri. Investitia s-a materializat si gaska imparte banii. Pun pariu!

Anonim spunea...

Cred ca banii grei s-au jucat la pariurile aranjate si baiatul asta nici n-a stiut ce se intampla pe la spatele lui. Si apoi, cate SMS-uri sa dai in timp record?:))))
R.L.

Mediafax