marți, 12 aprilie 2011

Un om mic, o tradare uriasa

Motto:
"Nu este boala pe care o condamn mai mult decat tradarea de tara"

Aeschylus, poet grec


Tradarea intereselor poporului roman face parte din preocuparile acestui personaj de multa vreme, cand infiltrat intr-un partid national transilvanean de exceptie, PUNR, a facut totul pentru destramarea acestuia. A si reusit.  El este Valeriu Tabara. Apoi in stilul caracteristic marilor fripturisti, s-a reorientat rapid spre PD. Nu a demonstrat vreo competenta in domeniul agriculturii, deoarece agricultura a regresat puternic in timpul mandatului sau de ministru al agriculturii.

Avid de putere si avere, se pare ca si-a gasit un nou stapan, anume concernul criminal Monsanto. De ce criminal? Pentru ca intre 1962 si 1971 alaturi de armata SUA, a pulverizat 80 de milioane de litri de agent Orange peste vaste teritorii din Vietnam, Laos si Cambodgia in cadrul unui program de exterminare si distrugere a populatiei si vegetatiei, de infometare si pauperizare totala. 4,8 milioane de vietnamezi au fost afectati, 400 de mii au murit si 500 de mii de copii s-au nascut cu malformatii genetice. In 1978 Monsanto a fost obligata sa plateasca o suma uriasa veteranilor de razboi afectati de dioxina din agentul Orange. In Statele Unite, nimeni nu are dreprul sa cultive decat cu seminte de la Monsanto.

Vezi:
-Monsanto The Genetic Conspiracy
-Food Inc.

Valeriu Tabara promoveaza si incearca sa bage pe gatul romanilor organisme modificate genetic, prezentand situatia ca o binefacere uriasa si mizand pe lacomia producatorilor. De fapt, el face jocul celor care il platesc, al celor care vor sa vada poporul roman mutilat fizic si genetic. Daca europenii resping cu hotarare OMG, chiar Bulgaria, Romania dovedeste ca usa este deschisa acestor agenti criminali. 

Poate ca multi inca nu realizeaza gravitatea acestor lucruri,  dar tentativa de genocid impotriva poporului roman a lui Valeriu Tabara este una dintre cele mai josnice fapte de tradare din istoria Romaniei(care fie vorba intre noi, abunda)

Citeste:
-CUM VREA VALERIU TABARA SA NE BAGE PE GAT ORGANISME MODIFICATE GENETIC (OMG)
-Wikileaks confirma din nou: ROMANIA, AGENTUL “AMERICAN” DE PROMOVARE A ORGANISMELOR MODIFICATE GENETIC IN EUROPA
-Organismele Modificate Genetic, ucigasul tacut
-Soros si Monsanto l-au modificat genetic pe Valeriu Tabara

8 comentarii:

Anonim spunea...

canalele de televiziune germane ARD si ZDF au aratat crimele produse de Monsanto. Produs interzis peste tot numai la noi NU!
In acest timp pagina germana
http://www.7stern.info/X_Botschaftenseiten/201101-03_Januar-Maerz/20110312_Mega-Erdbeben-Tsunami_Japan.htm

laseaza o teorie la prima vedere sience fiction.Haarp o statie de cercetari a SUA ar fi declansat drama japoneza.

Ion de la Chiuiesti spunea...

vezi si:

http://www.youtube.com/watch?v=OLzELDt3d2I

Nicolae Nicu spunea...

1. Dacă aşa-numitele produse Monsato sînt interzise peste tot în Europa, dar în România, ţară membră a UE, ele sînt permise, întrebările mele sînt acestea:

- se ştie sigur că România e membră UE şi nu membră a USA? Sigur, sigur?

- dacă, totuşi, România e membră a UE şi nu membră a USA, cum se face că UE nu îşi poate impune punctul de vedere asupra României în această chestiune, aşa cum poate asupra celorlalte state membre?

- mai sînt chestiuni asupra cărora UE nu îşi poate impune punctul de vedere în România?

- mai sînt chestiuni asupra cărora, dimpotrivă, USA îşi impun punctul de vedere în România?

- în ce chestiuni îşi impune România astăzi, suveran şi independent, punctele de vedere?

Nicolae Nicu spunea...

2. În privinţa teoriei vectorului german despre care vorbeşte "Anonim", nu mă surprinde deloc o asemenea teorie, căci nu mi se pare a fi nici împotriva logicii, nici împotriva bunului simţ. Sînt convins că mulţi alţii s-au întrebat dacă nu e posibil ca în respectivul cataclism să fi fost vorba de "o mînă criminală".

S-au formulat teorii asemănătoare şi după tzunamiul devastatator, "de proporţii biblice", din decembrie 2004. Poate e lipsit de modestie şi eleganţă din partea mea să spun că pînă şi eu mi-am pus o asemenea întrebare, şi în 2004 şi acum cînd, pe un alt blog, am postat următorul comentariu:

"Există teorii conform cărora asemenea cutremure pot fi provocate - voluntar(!) sau involuntar (în consecinţa unor experienţe aşa-zis ştiinţifice, de fapt însă, făcute în scop militar). Mie nu mi se pare deloc nerealiste asemenea teorii, inclusiv cele privitoare la aşa-numitele "lovituri meteorologice". Mi se par mult mai plauzibile decît, spre exemplu, teoriile privind existenţa OZN-urilor. O bombă nucleară de 10.000 de ori mai puternică decît cele de la Hiroşima şi Nagasaky, poate fi fabricată fără multă transpiraţie în ziua de azi. Fireşte, în state unde dezvoltarea domeniului o face posibilă, nu vorbesc aici de ţărişoare precum astea ale noastre, din Balcani. Ei, şi o asemenea bombă, plasată şi detonată experimental sau cu alt scop, să zicem în "Groapa Marianelor", adică la vreo 11.000 de metri adîncime, poate chiar pe o falie tectonică localizată din satelit, ar putea provoca în Pacific un cutremur de proporţii, urmat de un tzunami devastator? Nu cumva, adică, un tzunami poate fi provocat şi, mai mult decît atît, poate fi direcţionat geografic?".

Nicolae Nicu spunea...

Bun, dar care ar fi argumentele, care te fac să crezi în posibilitatea valabilităţii unor asemenea teorii, m-ar putea întreba cineva, pe bună dreptate. Sînt multe, nu ar fi cazul să le înşir aici, mai ales că pot fi mult mai multe decît putem fi noi, oamenii de rînd, capabili să anticipăm.

Dar, emit şi eu trei variante: una ar fi legată de interese economice - o regiune devastată este o oportunitate investiţională multiscop pe termen lung; o alta ar fi legată de interese militare experimentale, în perspectiva evoluţiilor geo-politice ale lumii preconizate pentru viitoarele decenii; iar o alta - cum a fost aceea din 2004, referitoare la Indonezia - care ar fi putut fi motivată în (evident) secret, sub pretextul războiului împotriva terorismului.

Astfel, să ne amintim că lovitura tectonică şi tzunamiul acela colosal, de 30 m înălţime!, a lovit direct şi apocaliptic insula Bali, respectiv regiunea Banda Aceh, fieful unei grupări teroriste islamice extrem de periculoase, care îşi "execută" victimele nevinovate prin decapitare. A dat multe lovituri de acest gen.

Acolo, chiar în centrul urban al regiunii, cunoscută ca destinaţie turistică foarte populară pentru occidentali, în noaptea de 12 octombrie 2002 s-a produs un atentat terorist cu două vehicule capcană, ale căror explozii au ucis peste 200 de turişti, majoritatea occidentali, aflaţi pe terase, într-o discotecă şi pe stradă. Un adevărat carnagiu!

După doi ani, la 26 decembrie 2004, regiunea de reşedinţă a grupării teroriste islamice indoneziene a fost rasă de pe suprafaţa pămîntului, în urma cutremurului de 9,2 pe Richter şi a tzunamiului care a urmat şi care a devastat coastele Oceanului Indian, totalizînd apropae 280.000 de victime, în marea lor majoritate islamici...

Teorii, speculaţii? Cine ştie. Poate se vor "desecretiza" cîndva şi aceste "dosare" şi se va şti ce şi cum a fost.

Scuze gazdei pentru spaţiul devorat şi cititorului pentru eventualul plictis.

Ion de la Chiuiesti spunea...

D-le Nicu, am sa va redau fragmente din mailul pe care l-am primit de la o personalitate care a fost implicata in fenomenul politic de dupa 1990, dar al carui nume nu pot sa-l divulg din motive lesne de inteles:

"Ma bucur ca l-ai dat in vileag pe timisoreanul Tabara. Ce dezamagire
cumplita! Aproape toti cei care s-au perindat pe la Agricultura [domeniul strategic pentru Romania] au tradat tara, in fel si chip. Intereseaza-te si vezi ce procent din terenul agricol si forestier al Romaniei a mai ramas in proprietatea romanilor [dupa unele estimari sub 50 la suta] si
atunci vei putea aprecia dimensiunile catastrofei nationale in care ne-a adus clasa politica in ultimii 20 de ani. Adevarul elementar este ca cine stapaneste teritoriul unei tari [nu militar, ci demografic si economic]
dicteaza politica tarii respective."

Nicolae Nicu spunea...

Ioane, domnule, v-aş fi recunoscător să acceptaţi o adresare reciprocă directă, mai firească aici, în "spaţiul virtual", şi, poate, nu numai aici la o adică. Respectul, oricum, ni-l subînţelegem ca pe un fapt de normalitate şi civilitate.

Referitor la dl. Tabără, împărtăşesc aceeaşi opinie.

Referitor la "terenul agricol şi forestier" vă pot spune că pe la începutul anilor 2000, în pregătirea unui articol pe care urma să îl public, pe tema repetatelor inundaţii care afectau întinse regiuni ale ţării (şi care au continuat să afecteze, precum ştim, şi ulterior), am discutat cu nişte cunoscători ai domeniului şi fiecare a fost de acord că una din cauzele acestor calamităţi era, este, procesul de despădurire pe care l-a cunoscut ţara, după 1990.

Oamenii aceştia îmi spuneau - repet, e vorba de începutul anilor 2000 - că aproximativ 45% din suprafaţa împădurită a României a fost defrişată!

În februarie 2005, aflîndu-mă la Sighetul Marmaţiei - unde am ajuns cu maşina urmînd traseul de la Bucureşti prin Moldova, apoi prin Pasul Prislop, Borşa pînă la Sighet - vorbeam cu un inginer silvic din zonă şi îi deplîngeam faptul că pe tot drumul Maramureşului pe care venisem am fost şocat să văd zone întregi despădurite, dealuri şi versanţi muntoşi pe care se puteau vedea din şosea numai cioate.

Inginerul mi-a confirmat că e vorba despre o adevărată tragedie, căci, după estimările lor, cam jumătate din pădurile Maramureşului nu mai există. Consecinţele asupra mediului vor fi catastrofale, spunea el, pentru cel puţin 30-40 de ani, căci refacerea fondului forestier durează decenii întregi.

Într-o altă situaţie, am mai povestit asta altora, am fost, în trei ani succesivi, în zona Năsăudului, Sîngeorz, Rodna, pe toate văile acelea mirifice. Am mers pe drumurile forestiere pînă la 20 de km în interiorul muntelui. Era cumplit, parcă îmi ardea inima văzînd cum convoaie de autocamioane cu numere de Ungaria şi Olanda cărau stive de buşteni cît doi oameni de groşi, direct din munte, de la exploatările forestiere.

Localnicii îmi spuneau "cum unde îi duc? La ei în ţară". Şi nu-i vede nimeni?, îmi venea să întreb. Ca prostul...

În fine, despre suprafaţa arabilă a ţării auzeam recent la tv că circa 30% se află deja în proprietatea unor "întreprinzători" arabi! Desigur, restul de 70 de procente o fi în proprietatea unor evrei, a unor europeni, americani, asiatici, dar şi ceva români şi, evident, ceva autohtoni politici precum dl. Tabără.

Bun, să fie în posesia lor, dacă astea sînt comandamentele vremii. Dar, întreb, cu ce folos faţă de industria alimentară românească, faţă de popor şi securitatea lui alimentară? Cu ce plus, cu ce avantaj, faţă de varianta anterioară, aceea a proprietăţii publice, de stat şi cooperatiste, asupra pămîntului sau, dacă vreţi, faţă de varianta proprietăţii particulare româneşti asupra întinderilor agricole?

Care-i chichirezul agricol actual, cînd 20% din terenurile arabile stau pîrloagă, indiferent de cetăţenia proprietarilor, cînd preţurile agricole şi alimentare sînt prohibitive pentru cei mai mulţi dintre români şi cînd în România (din nou, ca în vremea răscoalelor ţărăneşti) se moare de foame?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nicule(m-am conformat), vezi clar ca suntem sub ocupatie! Asta s-a vrut, asta s-a realizat. Romanii sunt cobaii Europei, pe noi se testeaza tot felul de chimicale(vezi codexul alimentar), copii nostri au fost vaccinati contra hepatitei B in anii 90 si s-au umplut de SIDA(actiune sponsorizata de Rotary), documente biometrice, cipuri in toate actele, etc.

Ce face Tabara acum e doar o parte integranta a programului de eugenie pus in aplicare de mai-marii lumii.

Intr-o buna zi, noii proprietari ai Romaniei vor dori sa-si puna numele lor in acte si pe drapel. Cum ne vom numi atunci?

Mediafax