joi, 26 mai 2011

Vai tie, popor sarb

Din nefericire, Serbia isi preda eroii in schimbul "democratiei" europene. Ratko Mladic a fost arestat. Acuzat de asediul Bosniei si de asa-zisul masacru de la Srebrenica, generalul Ratko Mladic este unul dintre cei mai iubiti sarbi alaturi de Radovan Karadzic, fostul presedinte al Repubicii Srpska. Vina acestora esta ca nu au pupat mana Vestului, ca si-au iubit si aparat patria. Urmeaza comedia sinistra orchestrata de Tribunalul Penal International.

Guvernul sarb nu si-a tradat doar eroii, ci si-a tradat tara care a luptat singura impotriva agresiunii vestului si musulmane. Si pentru ca tradarea sa fie completa, urmeaza predarea completa a tarii in mainile Uniunii Europene.

Vai tie, popor sarb!

11 comentarii:

anca spunea...

:((((( ooo,amarnic se vor cai,da' va fi prea tarziu,mult prea tarziu!

Anonim spunea...

"vai tie , popor sarb " -da , de acord , numai ca ar cam trebui sa incepem sa spunem acelasi lucru si despre noi , insine . Pentru ca noi nici nu suntem in stare sa dam oameni precum Karadzici sau Mladici , ne lipsesc conducatorii patrioti , toti sunt vanduti , toti sunt pe statele de plata ale mondialistilor .

Fereste-ne , Doamne !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pai prietene, cam asa voiam sa sune: Vai tie popor sarb, ca vei ajunge ca noi, vandut pe bucati, privatizat, "democratizat"!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, oricum sufera deja de cand Clinton si "Madalina" Albright le-a bombardat total economia!

anca spunea...

da Ioane,sufera,da' se vede treaba ca nu au invatat nimic din toata aceasta suferinta :(

Ion de la Chiuiesti spunea...

Poate au invatat, dar ai vazut ca cine se pisa contra vantului ce pateste. Nu te poti impotrivi NOM fara sa platesti cu viata sau cu libertatea.

Anonim spunea...

e si nu chiar asa...parerea mea..
Ratko Mladic ca si Karadjic au fost predati la Haga. Batrin Mlaidc si-o fi zis hai ca si asa se pare ca Kosovo se va imparti si poate ca dandu-i pe cei doi numeni nu mai poate acuza Serbia de lipsa de democratizare ca e batrin deja si poate ca s-o fi predat chiar el( ca sa fim siceri nu asteapta el inarmat trupele de politie). Sa stiti ca e poate o sansa: in Serbia un proces de avergura nu ar fi prezentat in media.La Haga poate preia maestrul Robinson cazul si poate asa apar in media adevaruri nespuse.Caci la fel ca peste tot sint si jurnalisti care nu-si tin gura.Asa stand ascuns in Serbia adevarul nu ar iesi la iveala.Pe cand Haga poate totusi e o sansa.Si asa ca o parere personala eu cred ca cu siguranta niste fanatici sarbi au comis niste crime (la fel ca si bosniacii) Dar acest lucru s-a facut nu din comanda unui ratko Mladic iar mediile de atunci au gasit imediat pe cel vinovat pe care il cautau de mult.

Anonim spunea...

www.rgnpress.ro/categorii/analize-interviuri/2034-analiza-marius-batc-moscova-tiraspol-budapesta-belgradaxa-distrugerii-romaniei.html

[...]
"România sprijină Serbia – Serbia deznaţionalizează românii

Sprijinul pe care România îl acordă Serbiei este mai mult decât cunoscut, asta în situaţia în care sutele de mii de români care locuiesc în statul vecin şi “prieten” sunt supuşi unui proces rapid şi agresiv de deznaţionalizare. Un bun exemplu recent este faptul că, în cadrul unei întâlnirii recente desfăşurate la Bucureşti, o delegaţie a românilor din Timoc a invocat modul fraudulos în care autorităţile sârbe, prin partidele sârbeşti şi prin presiuni ale poliţiei şi procuraturii, au preluat Consiliul Naţional al Minorităţii Naţionale Rumâne din Serbia, consiliu reprezentând pe românii/vlahii din Timoc. In acest sens, a fost anunţată intenţia de retragere din acest consiliu marionetă, care, mai nou, aşa cum a scris şi George Damian, vrea să inventeze o nouă limbă română scrisă cu alfabet chirilic."

Donkeypapuas spunea...

Care eroi? ştiaţi că pe timpul războiului din Bosnia etnicii români erau răpiţi de pe stradă şi abia peste luni de zile reveneau acasă (norocoşii). Erau răpiţi, obligaţi să semneze o hârtie cum că deveneau voluntari (Serbia NU participa oficial în războiul din Bosnia) şi apoi trimişi pe front. S-au întros oamenii schilodiţi sufleteşte, cu accese de panică atunci când auzeau de cuvântul "război".

Ion de la Chiuiesti spunea...

Am facut multe, chiar foarte multe calatorii Iugoslavia, am foarte multi prieteni acolo, dar asa ceva nu am auzit.

Nu te lua dupa tot felul de minciuni si legende. Fa-ti timp si fa o calatorie in Serbia si in Bosnia. Iti voi da niste adrese utile unde poti sa te informezi!

Donkeypapuas spunea...

Eu vă vorbesc de românii din Banatul zis "sârbesc" nu de "prietenii din Yugoslavia". Dumneavoastră puteţi să credeţi sau puteţi să nu credeţi. Dar ce ar fi dacă aţi întreba? Fanatismul şi partizanatul aduc şi multă orbire. Brusc, oameni cu inteligenţă peste medie nu mai văd ceea ce şi baba Rada este în stare să descrie. În bolşevism a fost aşa, în vremurile băsesciene de astăzi este aşa. Şi - vă garantez! - în sistemul lui Miloşevici a fost aşa.
Ca să nu mai pomenesc de constatarea că traumele produc amnezii.
Şi pentru mine a existat acea "primă oară" în care am auzit un lucru. Apoi am început şi să gândesc critic. Şi au început să se adune...

Mediafax