sâmbătă, 11 iunie 2011

Dosarul generalului?

Ilie Năstase a fost prins conducand autoturismul sub influenta alcoolului. "Mare branza", vor spune unii, "ce, noi nu mai bem cate un păharel?" Iaca, va sta omul 90 de zile pe dreapta si gata. Dar Ilie nu s-a multumit cu amenda si cu suspendarea, ci a facut si scandal cu organele de politie si acestia l-au mai "incaltat" cu o amendă de 500 de lei. Cum au indraznit politistii să-l oprească pe marele "general" al armatei romane Năstase? Cum au indraznit sa nu-i permită acestuia să incalce flagrant legea?

Dar totusi, au procedat corect politistii? Eu as spune ca nu. Daca Ilie Năstase avea o imbibatie de 0,40 gr. alcool in aerul expirat, obligatia dansilor era sa-l duca imediat sa-i ia probe de sange. I-ar fi descoperit cca. 0,70-0,80 gr/l in sange. Si oricum  era dosar penal. Dar cum sa faca dosar penal generalului Năstase?

Concluzie: Legea nu se aplica pentru toti in mod egal in Romania(dar deja stiati asta). Pentru Nastase, legea este mai putin lege decat pentru un simplu cetatean. In masura in care tenismenul trebuie sa raspunda pentru faptele sale, trebuie sa raspunda si agentii de politie pentru neglijenta lor in aplicarea legii. Unde este dosarul penal?

PS. In acest timp, Ilie Năstase ameninta cu părasirea tarii  in semn de protest fata de legea romaneasca. Omite sa spuna ca in Franta sau in America, daca se intampla asta, era arestat imediat. Si el stie asta. Acum nu-mi ramane decat sa-mi  imaginez cum toata tara va iesi in strada si va scanda: "Năstase noi te iubim/Că ca tine nu gasim!"

4 comentarii:

anca spunea...

il respect pe SPORTIVUL care a fost! pe OMUL Nastase,aici am oarece rezerve!
de cand s-a incurcar cu fufeta asta de modeala,s-a tampit intr-un hal...

Anonim spunea...

"Omite sa spuna ca in Franta sau in America, daca se intampla asta, era arestat imediat." - Mai ales in Franta !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Da prieteni, Nastase facea pe suparatul in sensul ca noi nu ne-am respecta valorile. Nu-i adevarat, le respectam, dar legea e una pentru toti!

Anca, se potriveste putin cu "fufeta" asta, amandoi cam golanasi.

Anonim, oriunde in lume era la zdup, in SUA bagau curent electric in el daca era recalcitrant.

anca spunea...

da Ioane,e cam golanasi amadoi,doar ca Nasty are un trecut ..pe cand asta ,ce are si ce va avea? :)))))) corvete :))))))))))))))

Mediafax