marți, 7 iunie 2011

Pentru un pumn de arginti

In Dictionarul Roman, conspiratia este definita ca fiind o uneltire secretă şi ilegală îndreptată împotriva (conducătorilor) statului sau a ordinii publice,complot. Dar ce ne facem cand conducatorii statelor uneltesc impotriva propriilor cetateni, le ingradesc drepturile fundamentale, ii spioneaza prin telefoane, internet, ii otravesc si ii injecteaza cu asa-zise vaccinuri, ii manipuleaza prin mass-media? Cum putem numi toate aceste crime?

Iata aici noi teorii ale conspiratiei care circula fara ingradiri(inca) pe net:

-In casa din Pakistan asediata de trupe SEALS a fost ucis un frate al lui Osama Bin-Laden, Salem bin Laden. El a fost cofondator cu George Bush al firmei Arbusto Oil in Texas,cumparata ulterior de Spectrum 7 Corp, actualmente Bush Exploration Co(actiunile lui Bush s-au vandut la un pret bun la o data cand firma era falimentara). Obama avea nevoie de o spalare a imaginii sale asociata cu cea de gropar al  economiei SUA, dar si de a provoca Pakistanul in vederea unui conflict.

-Inundatiile din Mississipi sunt parte a unui plan urmand ca ele sa fie urmate de un cutremur declansat de HAARP chiar pe linia tectonica New Madrid, care sa afecteze cele 15 centrale nucleare din zona . Pretext pentru ca populatia sa fie evacuata unde credeti? Tocmai in lagarele FEMA care stau goale, pazite si isi asteapta “marfa”.

-Cutremurul din Japonia s-a produs in urma detonarii unei bombe nucleare asezata intr-o gaura sapata la 10 km pe fundul marii langa coastele Japoniei. Centrala nuclear a fost sabotata tocmai pentru a acoperi radiatiile aparute in urma detonarii bombei. Mai mult, Japonia ar fi platit "drept de smecher" suma de 60 de miliarde pentru a nu fi atacata cu HAARP intr-un punct sensibil, muntele Fiji.

-O invazie terestra a Arabiei Saudite este planificata pentru aceasta vara. Scopul este controlul campurilor petrolifere, dar si provocarea Chinei pentru provocarea unui conflict planetar.

Cate din cele de mai sus sunt adevarate, e greu de spus. Cert este ca niciodata nu a iesit fum fara foc. Si tot cert este ca intram intr-o perioada de foc a omenirii, in care conducatorii popoarelor isi dau mana pentru inrobirea pe vecie a populatie globului. Dar ar putea fi credibila si explicatia cum ca teoriile conspiratiei sunt doar o perdea de fum care sa ascunda ingrozitoarea realitate.

Ieromonahul grec Hristodul Aghioritul in cartea  "La Apusul Libertatii" reprosa clasei conducatoare din tara sa: "Nu numai că nu ne-ati spus ce plănuiti, dar sistematic ne-ati ascuns si costul acestei convergente. Nu ne-ati informat ce sacrificii trebuie să suferim, nu ne-ati spus, cu alte cuvinte, că trebuie să ne transformăm din cetăteni liberi în supusi si, mai mult chiar decât atât, supusi controlati electronic. Nici măcar nu ne-ati întrebat dacă suntem dispusi la aceste sacrificii sau dacă ne stă în putintă să le facem. Pur si simplu, fără să întrebati pe nimeni, ati considerat că e bine să ne aruncati în mare si câti se îneacă, să se înece, câti înoată, să înoate, si dacă sunt norocosi si scapă de rechini... au scăpat.

Puteti să ne spuneti cum ati acceptat să semnati în alb aderarea la o Uniune Europeană a cărei formă finală rămâne încă necunoscută, o UE care n-are Constitutie si legi cunoscute de la început ? Cum ati acceptat să intrăm într-o Europă unde toate se uneltesc în întuneric si cum ati acceptat si ati semnat fără conditii pentru o uniune pe care au făcut-o ''cu sens unic", o uniune în care conventiile si legile se fabrică ''din mers", ascunzând scopul îndepărtat pe care îl urmăresc, care nu sunt altceva decât enigme pe care înalta autoritate de la Bruxelles le interpretează de fiecare dată asa cum îi convine; conventii si legi care se schimbă, care sunt reconsiderate de la o zi la alta si care arată mereu o altă fată a Europei, diferită de cea de la început ?"

Acelasi lucru este valabil si pentru clasa politica din Romania care ne-a vandut fara pic de rezistenta pentru un pumn de arginti . Si vanzarea asta o simtim pe zi ce trece tot mai greu si tot mai apasator.

Niciun comentariu:

Mediafax