joi, 2 iunie 2011

Menajere la pânda

Mediafaxul ne anunta ca doua hoteluri din New York introduc butoane de panica, din cauza lui Dominique Strauss-Kahn, acuzat de agresarea sexuală a unei cameriste, dar si a unui bancher egiptean, arestat duminica dupa acelasi scenariu. In ritmul asta mai bine te dai drept zidar sau instalator la receptie cand te cazezi.

Daca in cazul lui Dominique Strauss-Kahn am convingerea, si nu doar eu, ca este o inscenare a serviciilor americane, in cazul ultimului cred ca este vorba de setea de bani a unei menajere, care a vazut astfel oportunitatea vietii ei. Fac pariu ca povestea se va sfarsi cu plata unui cec cu multe zerouri. Menajera s-a aranjat pe viata.

Citesc presa occidentala, dar nu am auzit ca un comis-voiajor sau un mic afacerist sa agreseze menajere prin hoteluri. In schimb, plin de celebritati cu bani multi care in acest mod, sunt de fapt vanati de menajere, pitipoance si chelnerite. Aceleasi lucruri se intampla si la noi, in fiecare zi aparand noi "vedete" care nu au produs nimic niciodata, ci doar au declarat ca nu stiu ce mare goanga a atentat la pudoarea ei. Criza naste noi oportunitati de afirmare si de a face multi bani, nu-i asa?

5 comentarii:

anca spunea...

la noi astea au alt (re)nume : centuriste la panda de pitiponci :))))))))))))))) ca altfel nu pot sa=i numesc pe fraierii astia care se incurca cu borfete de doi bani :))))))))))))

anca spunea...

probabil ca ai vazut asta

http://stirileprotv.ro/stiri/international/strauss-kahn-victima-unei-inscenari-puse-la-cale-de-americani-ce-secret-descoperise-seful-fmi.html
daca zice Putin...eu il cred ♥♥♥

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, se cam adevereste ce ziceam aici:

http://iondelachiuiesti.blogspot.com/2011/05/o-rafuiala-la-nivel-inalt.html

Strauss-Kahn i-s suparat pe smecherii evrei care detin Trezoreria Americana SRL. Si aia nu prea stiu de gluma.

Nicolae Nicu spunea...

Şi, dacă "bancherul egiptean" tocmai se pregătea să repatrieze din SUA cele 90 de milioane de dolari cu care a fost amendat fostul "regim Mubarak" pentru decizia de a întrerupe reţelele de telefonie mobilă pe teritoriul Egiptului, în timpul dezordinilor sociale din februarie? Nu cumva însăşi Trezoreria americană e deghizată în camerista de hotel?

Anonim spunea...

ca si daca se afla adevarul au reusit sa ii distruga cariera si reputatia.Restul e pentru fraieri.
din Germania

Mediafax