sâmbătă, 11 octombrie 2008

O viata, o lupta



Continua lupta neobosita a acestui titan al romanismului care este profesorul Ion Coja, ardeleanul inimos(nascut la Constanta)aflat intr-un permanent razboi cu fortele antinationale, antiromanesti si anticrestine care sapa la temelia cetatii, pana acum impenetrabila, care se numeste Romania, dar subrezita de conditiile integrarii si de slugarnicia unor viermi care capuseaza viata noastra politica. A fost printre putinii care, dupa "revolutie", a demascat caracterul anti national al acesteia si jaful organizat la care a fost supusa tara. Acum a iesit din nou la rampa, cu un exceptional "APEL la Memorial", pe care il recomand tuturor sa-l citeasca si sa judece cu inima de roman. Felicitari domnule profesor!

Link: http://www.ioncoja.ro/2008/10/08/apel-la-memorial/

7 comentarii:

Nationalistii Autonomi Timisoara spunea...

Felicitari domnului profesor Ion Coja pentru perseverenta sa il pupta contra mafiei extorcatorilor holocaustologi. "proiectul" de ridicare a unui memorial al asa-numitului holocaust ce se preconizeaza a se ridica la Bucuresti ne va costa enorm de mult daca se va duce la indeplinire. Multe milioane de euro scosi din buzunarul fiecaruia dintre noi. Si pe langa asta se ridica un monument inchinat unor victime imaginare pt care se cer bani cat se poate de reali+ onoarea terfelita a natiunii + inceputul unui lung sir de plati catre extorcatorii sionisti.
E timpul sa fim uniti si sa nu permitem ridicarea acestui odios monument al Minciunii.
Stop Holoca$h !

Nationalistii Autonomi Timisoara spunea...

www.victoriafinala.com

Ion de la Chiuiesti spunea...

Va dau dreptate. Trebuie luptat ca aceasta monstruozitate de monument sa nu apara pe teritoriul tarii noastre. O sa ajungem sa ne inchinam la statui evreiesti in locul eroilor neamului. Rusine!

Anonim spunea...

Habar nu ai domnule cate lacrimi curg pe Dunare , pe voi va intereseaza doar interesul personal , ati uitat de fratii de peste Dunare impreuna cu organizatia mincinoasa intitulata noua drepata care scandeaza pro-serbia , dar ei se fac ca nu stiu de fratii lor din Timoc.
Fara voia lor a securistor, a masonilor si a oricuo vrea , Timoc a fost este si va fi Teritoriul Romanesc ! Timoc e Romania ! www.Timoc.wordpress.com

Ion de la Chiuiesti spunea...

Se stiu atat de putine despre romanii timoceni, iar eu cred ca le lipseste organizarea. Nu i-a uitat nimeni, insa daca vrei sa faci ceva pentru ei, cred ca trebuie o buna colaborare cu Serbia. Oricum, o victorie s-a obtinut la UE, numindu-se romano-vlahi, si nu vlahi si romani. E un inceput, nu?

Nationalistii Autonomi Timisoara spunea...

@anonim, nu stiu cine este "interesat de interesul personal"???.....
Nimeni nu i-a uitat pe fratii nostri timoceni dupa cum nu i-am uitat nici pe cei din Basarabia, Herta, Sudul Basarabiei, Banatul sarbesc samd...
Aici insa vorbim despre un alt subiect...
Nu putem sa vorbim non-stop despre o singura problema a neamului nostru pentru ca natia are mult mai multe probleme si trebuie sa vorbim de toate.

Nationalistii Autonomi Timisoara spunea...

Nu inteleg nici chestia cu noua dreapta. cum de a venit vorba de ei in discutia asta. ce legatura au ei cu subiectul abordat in materialul despre care postam?.. sau ar trebui sa postam la subiect...
Oricum, dupa cate stiu, ei au fost de curand in Timoc si au dus acolo carti.
In viitor speram ca si NAT-ul va reusi sa dduca acolo ajutoare pentru fratii nostri romanii timoceni.

Mediafax