marți, 28 octombrie 2008

Unde vor sa ne aduca


Liberalii & Company ar cam vrea sa ne inregimenteze pe toti intr-o Romanie care ar arata gen Truman Show sau The Sims - viata si tara de plastic :


O Romanie bazata pe celebra clasa de mijloc in acceptiune liberala (de tip aparent socialist) si care conduce numai Dacia Logan, Peugeot sau Citroen cumparate in leasing sau pe credite de 10 ani, care vor face imprumuturi de la banca pt cele mai diverse chestii, care vor face rate pana si la telefoanele mobile, care vor munci la servici de la 48 ore/saptamana in sus pt un salariu mediocru, iar cand vor ajunge acasa vor fi atat de drogati de oboseala incat cand vor deschide TV vor crede absolut orice li se arata !

O clasa de mijloc care va munci din greu in primul rand ca sa-si plateasca taxele, impozitele si zecile de rate... si abea daca mai ramane ceva pt. nevoile curente; o categorie de cetateni dependenti de servici, cumparaturi, credite, rate, taxe si impozite, DAR care vor crede ca traiesc bine, mai ales in comparatie cu o alta categorie (pt ca vor exista in continuare minim 40% din romani care nu vor avea bani nici macar sa-si plateasca intretinerea si medicamentele).

C
lasa de mijloc care nu poate exista fara "suportul" unui mic procent de eterni imbuibati fara scrupule, un fel de pasarele care ciugulesc ignorante sau complice din cariile crocodililor.

P.S. pe occidentali i-au inrobit demult in aceasta "bunastare" de fatada, vasalitate prin credite si rate in fata sistemului
Sursa: "DEMASCAREA MANIPULARII COLECTIVE"

Niciun comentariu: