sâmbătă, 21 februarie 2009

ZIUA URII


Desi dupa caderea imperiului roman nu au excelat decat prin catolicism(incluzand inchizitia), arta si fascism, italienii isi aduc din cand in cand aminte de imperiu, si se viseaza bravi urmasi ai lui Nero(cu diferenta ca in loc sa incendieze Roma, incendiaza viata sociala a Italiei.) sau ai inchizitorilor. Functia de Mare Inchizitor se intoarce in forta, aceasta revenindu-i lui Roberto Maroni, individ crud, cu ochii bulbucati de alcool si ura. Instigarile acestuia la ura si violente impotriva romanilor din peninsula au dat roade, frustrarile si complexele acestui popor convertit la barbarism rabufnind cu putere. Probabil ca cei trei romani care au lucrat la el ilegal au fost rasplatiti cu o bataie si cu expulzarea. Cretinul asta si colegii sai au castigat voturile italienilor agitand steagul luptei impotriva “pericolului romanesc”. Acum s-au gasit principalii vinovati ai crizei economice si financiare. Ei sunt romanii. Astazi ura se va revarsa pe strazile oraselor italiene, in cadrul manifestarilor xenophobe si fasciste organizate la chemarea partidului fascist Forza Nuova. Criza va trece odata si odata, dar Italia va ramane manjita de ura si intoleranta.

2 comentarii:

Lupta NS spunea...

Nu cred ca FN a participat la violentele anti-romanesti. Roberto Fiore, liderul organizatiei a vorbit numai de tigani si nu de romani. Cuibul FN care a participat la organizarea mitingului se numeste.... Codreanu.
Ceea ce se intampla acum era de asteptat. Sunt 1 milion de romani in Italia!!! 1 milion! Orice popor se simte cel putin sicanat de invazia romaneasca. Imagineaza-ti un milion de italieni in Romania.... Cred ca as fi innebunit de chestia aia. Si noi suntem dublul populatiei italiene.
Iti spun asta fara a fi deloc un fan al Italiei/italienilor. :P

Ion de la Chiuiesti spunea...

De acord ca FN in sine nu a aprobat violente. Dar membrii infierbantati odata, sunt greu de stapanit, ca orice multime, imprevizibila.

Mediafax