joi, 16 aprilie 2009

"Abramburica" se intoarce...Sambata


Odata cu menopauza, femeia resimte anumite simptome cum sunt bufeurile, transpiratiile, insomniile, nelinistea si nervozitatea(conform studiilor medicale!). Se pare ca aceste manifestari se simt tot mai pregnant in activitatea pe care o desfasoara Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, supranumita "Abramburica" din cauza unor decizii controversate pe care dansa le-a luat in perioada guvernului Nastase. De aceea ea simte nevoia de recreere prin activitati sportive, activitati pe care le-a redus drastic in licee, si propune extinderea programului scolar sambata, care sa fie declarata "ziua nationala a sportului in scoli". Lasand gluma la o parte, ineptiile si incompetenta acestei profesoare depasita de situatiile existente incep sa ingrozeasca mediile din invatamantul romanesc, precum si pe cetatenii care vor sa-si vada odraslele şcolite.„E cea mai proastă soluţie. Orele de sport au fost intercalate cu celelalte pentru ca elevii să se relaxeze. Tocmai ăsta e rolul lor de a destresa copiii după materiile dificile”, a declarat Călin Cătălin, reprezentantul Asociaţiei Galaxia Sport. Cristian Ţopescu, senator în comisia de învăţământ, deasemenea consideră că sâmbăta nu e o soluţie pentru sport. "Ecaterino, vedea-te-as vie, in colivie la Vacaresti !"...

5 comentarii:

anca spunea...

ministresa abramburica e f buna! la un invatamint abrambura,asa ministru!
este ingrijorator cit de jos a ajuns sistemul de invatamint!
elevi,profesori,tot ce tine de invatamint!!

Anonim spunea...

Prostia nu intra nici in pauza nici in menopauza. Fata e proasta, proasta, proasta. E prostia intruchipata in stare mai pura decat heroina cea mai pura. Doamne, cine a ajuns sa ne conduca!
Somn usor, Romani. Votati-i in continuare!

Anonim spunea...

Tipa zici ca e nebuna

anca spunea...

da' mai stii cum se agita(parca era curentata)cind cu salariile marite? uau,credeam ca pune tunurile pe guvernanti! demisia,abramburico!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

cred ca va fi prima remaniata.

Mediafax