vineri, 10 aprilie 2009

Exercitiu de imaginatie

Incerc sa-mi imaginez ce s-ar intampla daca:
  • Populatia tarii ar iesi in strada, protestand impotriva guvernului Basescu-Boc, guvern ce nu face nimic pentru a guverna tara asta, pentru a o scoate din criza, pentru a creea locuri de munca?
  • Tinerii tarii ar protesta violent impotriva parlamentului Romaniei, institutie care nu este interesata de a asculta glasul tarii, impotriva adoptarii codurilor-fantoma, a cipurilor biometrice?
  • Basescu si Boc s-ar trezi asediati in palatele lor de multimi care le cer demisia, reprosandu-le ca se folosesc de Romania ca de propria feuda, imbogatindu-se din banii nostri, ai contribuabililor?
  • Tot ce se intampla in Moldova s-ar fi intamplat in Romania?
Pai daca pentru arestarea lui Gigi Becali s-a folosit o companie inarmata pana in dinti cu munitie de razboi, probabil ca Basescu ar fi cerut sprijinul NATO impotriva populatiei Romaniei. Riposta regimului lui Voronin ar pali in fata actiunii fortelor "democratice" romanesti, de represiune. Parerea mea.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Iti spun eu. Ar iesi fortele represive acum platite cu bani multi. S-ar pune in miscare arsenalul politiei, jandarmeriei, mascatii, unitatile de elita, serviciil secrete si, in ultima instanta, armata(poate pe aici sa se gaseasca aliati, nu stiu).
Televiziunile si ziarele aservite politic vor fi santajate de mogulii amenintati cu puscaria sa fie de partea fortelor de ordine intru apararea "democratiei" si ordinii publice". Singurele televiziuni independente vor fi blocate si inchise. o pana de curent prelungita e de-ajuns. Retelele de telefonie si internet vor fi suspendate din motive "tehnice". "Intelectualii" imbuibati si cumparati cu posturi si sinecuri grase vor protesta din toti rarunchii prin ONG-urile mancatoare de bani de la buget cum ca ne pastre vreo "dictatura" si sunt puse in pericol valorile "UE" si ale "statului de drept"
UE si SUA vor sari de fund in sus impotriva "reactionarilor", "fascistilor", "extremistilor" de frica sa nu-i molipsim si pe ai lor.
Va fi un prilej excelent de anihilare politica adversarilor reali ai mafiei politico-economice care guverneaza Romania. Ungurii vor sari si ei, mai studiem, inca, cum. Totul va fi comparat cu mineriadele. Agitatori si provocatori bine instruiti vor fi infiltrati in multime ca sa provoace dezordine si panica, motive serioase pentru reprimare.
In final, cand o parte din fortele de represiune se alatura multimii revoltate, se vor pune in miscare catre Capitala trupele NATO din Constanata cu tot arsenalul de rigoare, ca tot n-am inteles ce cauta aici.
Mai vrei? Mai avem.

Bineinteles, astea toate, pe Marte!

Anonim spunea...

N-am citit ultimele randuri ale postarii tale, m-am repezit sa comentez. Abia acum am vazut ca si tu ai scris de Nato. Grav!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Chestia e ca gandim cam la fel.

anca spunea...

Ioane,ce-i asta "Utopia"? sezi linistit,nu iese romanul asa usor! vezi cum au iesit si in '89! explodeaza greu mamaliga la romanasi!!

anca spunea...

acum vad cum se numeste postarea!!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Te grabesti ca....

Ion de la Chiuiesti spunea...

..grabita.

dramoleta spunea...

Peste noi ar intra direct trupele NATO.

hunter spunea...

Nu o sa se mai intample in veci.Amin
Nu mai santem in stare de nimic,ne-au tampit de tot manipulantii astia.

Mediafax