marți, 28 aprilie 2009

Lipsa de Dumnezeu naste monstri


In cea de-a 100-a zi de mandat, presedintele Statelor Unite, Barack Obama, va fi "incoronat" ca si Iisus, intr-o pictura a artistului Michael D'Antuono, numita "Adevarul".

Obama este infatisat intr-o imagine mesianica, avand bratele larg deschise si purtand o coroana de spini. Pictura va fi dezvelita la 29 aprilie, la Union Square, in New York, informeaza WorldNetDaily. Potrivit unor declaratii asupra portretului, "tabloul acrilic de dimensiunile 30x54 inch, pictat pe panza, arata un presedinte Obama care seamana mult cu Iisus Hristos pe cruce: pe frunte, o coroana de spini; in spatele sau, un val intunecat este ridicat (sau coborat) pe Sigiliul Prezidential. Dar scoate el la lumina sau ascunde, si este crucificat sau glorificat?"

Chiar si titlul lucrarii, "Adevarul", sugereaza o apropiere de temele bibilice, ca in versetul din Evanghelia dupa Ioan: "Eu sunt calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine". Despre opera sa(?), D'Antuono scrie pe un site ca ar fi "mai mult decat un portret prezidential". " 'Adevarul este o declaratie incarcata politic, religios si social despre climatul actual al natiunii noastre". Sursa: ziare.com

Americanii se pare ca au renuntat in totalitate la Dumnezeu. Blasfemiile se tin lant. Celebrul dicton de pe dolarul american "In God We Trust" a ajuns o biata gluma. America vrea sa fie prima in toate, deci probabil ca va fi prima tara satanista din lume.

5 comentarii:

anca spunea...

ce blasfemie!! astia chiar cred ca obama e Messia? ce masa usor de manipulat!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu stiu ce cred, dar cert e ca Dumnezeu nu face parte din planurile "elitelor".

Anonim spunea...

Nu va fi prima tara satanista din lume.
Este deja imperiul Raului si numai orbii nu vad!

dramoleta spunea...

"In God We Trust" pe o bancnota, pe ban, ochiul dracului, e una dintre cele mai proaste glume din toate timpurile.

SUA s-au vandut demult diavolului.

andrei-gl spunea...

cam asta e societatea lor, dar si cea contemporana in general. stiu foarte bine cum este vazuta religia si de tineri, si de multi in general.

si cand mai umblu pe site-uri sa mai aflu chestii legate de conspiratiile la nivel mondial dau de oameni care privesc orice fel de religia ca pe o metoda de indoctrinare(bine, a fost cazul prin evul mediu si poate si in orientul mijlociu(poate) dar eu nu ma simt in niciun fel constrans de nimic.)
Doamne ajuta!

Mediafax