miercuri, 29 aprilie 2009

Minciuna, la rang de "gripă"


Producatorii de crize financiare, petroliere, imobiliare, de virusi HIV, aviari, bovini si alte vietăti sunt din nou la datorie. Numai ce se instalase o stare de acalmie pe piata crizelor, cand, hop si porcii. "Porcii" ne amana sperantele puse intr-un final apropiat al crizei. Din cauza gripei porcine, lumea e din nou in panică. Petrolul scade din nou pe piata mondiala cu vreo 5-6 %, scad bursele, firmele de transport aerian sunt "in aer". Transporturile sunt deja afectate. Tari europene anunta deja persoane infectate. Firmele farmaceutice anunta cu mare bucurie ca sunt pregatite cu stocuri mari de antidot(eficient sau nu?) Tamiflu. Banca Mondiala acorda suspect de prompt un imprumut Mexicului, de 205 milioane de dolari pentru a se apara de gripa. Cum naiba au ajuns atat de repede la stabilirea unui necesar, nu ne este clar. Sau pe ce vor fi cheltuiti banii. Cert este ca imprumutul va trebui rambursat.

Nu ne sunt clare nici diferentele dintre simptomele gripei umane si porcine, pentru ca doctorul Streinu-Cercel (cel care era "avocatul" vaccinului ucigas Gardasil) a insirat la Antena 3 simptome egale ca tip si intensitate cu orice gripa rebela care bantuie prin orice tara. Pentru ca mai tarziu sa declare intr-un interviu ca "Încă nu avem date exacte. De asemenea, nu avem informaţii certe nici despre gravitatea virusului porcin". Ca in alte cazuri care s-au dovedit un mare fâs, personal cred ca gripa porcina este folosita pe post de sperietoare pentru o populatie tot mai speriată si dezorientată din cauza manipularilor si dezinformarilor regulate cu care ne-a obisnuit deja avangarda Noii Ordini Mondiale.

PS. Asta in eventualitatea in care decedatii din cauze naturale, cardiace sau accidente neuro-cerebrale nu vor fi trecuti la "gripati".

9 comentarii:

anca spunea...

nu cred in gripa asta,cum n-am crezut nici in cea aviara!!e o manipulare ordinara la care contribuie ,din plin,si mass media! si un prilej bun,pentru niste smecheri,sa mai faca niste bani frumosi

Anonim spunea...

Gresit !!! In ziua de azi minciuna e " la rang " de orice .

Anonim spunea...

pai gripa exista, probabil o sa si moara un om sau doi ca sa se arate gravitatea ( nu stiu daca au fost victime, Doamne fereste), dar e facuta prin laboratoare...

Ion de la Chiuiesti spunea...

De gripa intotdeuna au murit oameni, pentru ca au facut complicatii. Dar sa dezinformezi si sa panichezi populatia in mod regulat mi se pare o crima uriasa. Daca tu spui ca va fi un cutremur, esti pasibil de puscarie pentru "raspandirea de stiri false", dar daca ei spun ca e gripa aviara sau porcina, trebuie sa-i crezi. Chiar e penibil!

dramoleta spunea...

Mexicul a primit anul acesta un imprumut de 47 miliarde dolari de la FMI.

anca spunea...

eee,se leaga lucrurile!!

anca spunea...

eeee,se leaga lucrurile !

Anonim spunea...

http://www.nowpublic.com/world/swine-flu-hoax

Anonim spunea...

avem nevoie de o GRIPA DIVINA care sa afecteze politicienii, asa cum a aparut intr-un cotidian local

http://www.glsa.ro/coltul_lui_bebitu/53946-gripa_divina.html

Mediafax