vineri, 12 iunie 2009

Tactica crimei civilizate


Occidentul, pentru a nu coaliza împotiva lui populaţiile ţarilor europene estice nu mai atacă în forţă ci utilizează urmatoarele forme de crimă mascată:

1. Subminarea industriei, agriculturii, transporturilor şi comertului prin dezmembrarea marilor concentrări economice naţionale sub pretextul eficientizării liberale prin fărâmiţarea obiectului proprietăţii, a relaţiilor de proprietate şi a proprietarului care este poporul local.

2. Suprimarea mijloacelor de subzistenţă a populaţiei adică a veniturilor minime, a hranei.

3. Suprimarea conservării populaţiei existente prin stoparea construcţiei de locuinţe, nefiltrarea apei potabile, râspândirea microbilor prin neefectuarea curăţeniei, canalizărilor, băilor publice, neefectuarea controlului chimizării alimentelor, falsificarea şi scumpirea medicamentelor, furnizarea îmbrăcămintei toxice din materiale sintetice, legiferarea proliferării câinilor şi protecţiei lor prin condamnarea penală a oamenilor agresaţi de câini etc. etc. (a se consulta politica şi ideologia oficială).

4. Distrugerea procesului reproductiv natural prin :

-sterilizări libere
-pruncucideri legiferate creştineşte
-perversiuni sexuale la care te îndeamnă prin canale televizate Uniunea Europeană
-homosexualitate declarată oficial stare de normalitate pentru extincţia raselor umane
-incest care se pregăteşte a se legifera
-pedofilia nepedepsită
-zoofilia care se pregăteşte în studiourile porno occidentale.

În urma acestor inofensive măsuri criminale generaţiile următoare de români vor fi nişte zombii exterminabile. Toate acestea se produc sub consimţământul tacit al creştinilor care adună averi şi-şi pregătesc raiul şi în această lume şi în cea de după moarte.

sursa: dacic.wordpress.com

8 comentarii:

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Ai uitat de indobitocirea prin mass-media si rasturnarea deliberata a valorilor. Este mai periculoasa decat toate celelalte pentru ca lucreaza insidios, pe termen lung si greu de contracarat!

Anonim spunea...

Domnule Ion,
nu cred ca este ceva impotriva romanilor ca ceva antiromanesc ci mai degraba ca ceva antinational, impotriva poparelor.De exemplu in Germania de 50 de ani cartile de istorie scriu neincetat despre holocaust, comemorarea victimelor (au avut ghinionul sa fie germane)ale Dresdei nu poate fi realizata deoarece risti sa fi numit nazist, limba germana are deja peste 10 la suta "americanisme"...nu britanisme oho ar fi inca bine, in cartierul unde locuiesc se construieste o imensa moschee (din informatii pe care poate le puteti confirma triadele asiatice si mafia araba este deja masiv reprezentata si in orasele romanesti Craiova Bucuresti,Timisoara,)si este un caz din foarte multe,in tara lui Martin Luther ,primul om care a tradus Biblia, patria unor mari ganditori(Goethe Schiller Brecht) devine patria inculturii datorita programelor TV, filosofia germana a lui Schopenhauer si Kant din care s-a inspirat si marele Eminescu este inexistenta, mierea germana recunoscuta pentru calitatea ei este inlocuita de cea sudamericana, si ar mai fi atatea.Descartes insa spunea candva"cuget,deci exist"!!Asa cum un analist german spunea candva America lui Obama va deveni mai rea decat a lui Bush, va voi da in curand exemple in acest sens!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Din pacate, va dau dreptate. Stiu ca poporul german e culpabilizat de 65 de ani, au trecut atatea generatii de la razboi si evreii au impus holocaustul ca parte componenta a istoriei tuturor tarilor, desi noi romanii nu avem nici in clin, nici in maneca cu asa ceva, si probabil nimeni. Ma mir ca germanii nu se revolta impotriva acestei "corectitudini politice" si multiculturaslismul asta de rahat! Imi pare rau ca spiritul german se aliniaza si suporta asemenea tratamente.

Anonim spunea...

Domnule Ion
in Germania intr-adevar este o prosperitate materiala mai ridicata decat in Romania, sa zicem o putere de consum mai puternica. Dar este deja un popor amestecat care devine mai usor de controlat.Sa fim seriosi :un kenian la origine poate iubi America?:-) Plus de asta majoritatea deciziilor acolo nu le iau americanii ci oameni mai mult legatzi de statul Israel.Si in Romania la un moment dat prosperitatea materiala va creste dar va aduce sisteme mafiote de peste tot.Mergetzi numai pe fasia Gaza din Timisoara(strada Constantin Brancoveanu).....Vor aparea ca si aici restaurante asiatice si pizzerii unde va veti mira de ce rezista goale...fiindca se spala acolo anumiti bani murdari.Trebuie ca un stat sa aiba o conducere foarte inteligenta pentru ca in acl stat sa patrunda numai efectele pozitive alke globalizarii, care incontestabil exista, si sa ramina afara criminalitatea globalizata!Elvetia, Norvegia si Islanda nu sint in UE,nu au Euro, si de aia iaca ca au un nivel de trai si o calitate a vietzii fantastica(am fost in Geneva nu tie nici la 1 nopatea frica sa te plimbi..in periferie)

andreiraduM spunea...

O descriere realista desprinsa parca dintr-un thriller.
Problema nu rezida in ceea ce vor cei "de sus" sa faca, ci inertia celor "de jos", incremenirea sau pasivitatea.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Prietene pamantean, din pacate, toata clasa politica mondiala este cumparata. Ai observat ca toate tarile si-au marit efectivele unitatilor de represiune a populatiei. Ei sunt pregatiti sa te infrunte daca te revolti! Noi suntem pregatiti sa ne revoltam? Asta e intrebarea!

andreiraduM spunea...

Greu raspuns!
Nu suntem pregatiti pentru a constientiza, dar sa ne mai si revoltam.

Zob Gheorghe spunea...

javascript:void(0);Mulţumesc!

Mediafax