vineri, 28 mai 2010

Dosul de palma


Un unchi de-al meu ii explica unuia care striga in gura mare ca a fost un prost votand cu Basescu astfel: "Ce-ai crezut tu, daca Basescu i-a tras un dos de palma unui copil, o sa aiba vreo retinere in a ti-o trage si tie?". Si Basescu a tras-o la toti! Asa cum a tras-o Romaniei suflandu-i flota, asa cum a tras-o lui Petre Roman si tuturor celor care i s-au opus, acum o trage poporului roman in corpore. Daca ceva a invatat Basescu de la viata asta, "Divide et impera" se dovedeste a fi principiul de baza de la care nu abdica nicidecum. Nu va amagiti ca grevele si demonstratiile vor rezolva ceva din masurile contra populatiei. Liderii sindicali sunt cumparati si santajati. Poporul este deja dezbinat. Ce va fi, va fi, vorba cantecului.

9 comentarii:

anca spunea...

Ioane,situatia e dramatica!! care sindicate? alea care au dansat pinguinul la miting?
dar cand un lider judetean este cumnatul adjunctului ISJ,cum e?lider de lider,nu? mi-e silaaa,nu mai pot, am o stare de lehamite ingrozitoare!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Se tem de miscari ample si invoca siguranta nationala. Nu care cumva sa pateasca ca si Nicolae Ceausescu!

anca spunea...

patesc pe dracu sa-i pieptene! atunci au fost amestecate si "agenturilii"! acum santem de capul nostru!!

Mioara spunea...

Care greva? Vad ca nici profesorii nu mai sunt uniti...nu mai zic de ceilalti.Nici dupa 20 de ani nu ne-am lecuit de frica.

Anonim spunea...

Un mic comentariu din Germania:
Ceea ce lipseste cu desavarsire in opinia mea opozitiei romane este un lider charsmatic care sa o uneasca.
Nu mi se pare ca Victor Ponta sau Antonescu ar fi acestia.In general opozitia in orice tara este unita de un lider cu charisma.Poate exemplul lui Hitler si ascensiunea lui in NSDAP este aberant dar a reusit sa atraga masele.La fel oarecum Barack Obama.Chiar si desi lispit de multe calitati Constantinescu aunit la aceea data in numele "anticomunismului" opozitia civica.Sau Johannis deunazi.Acum nu vad cine va deveni liderul opozitiei romane.Nici nu trebuie sa ajute Basescu ei si-o fac cu mana lor!

mirko spunea...

nu sintem in stare nici de-o greva generala! am aruncat pe treptele prefecturii 10 bani ! spaga! crezi ca cineva a apreciat? neah, multi s-au uitat urit la mine...

Anonim spunea...

Foarte bine. Cine si-a vandut votul pentru o galeata sa se zvarcoleasca.

anca spunea...

anonim,din pacate santem in aceiasi ...galeata,indiferent daca l-am votat sau nu(eu nu l-am votat)!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Haha, imi aduc aminte inainte de alegeri, la rugamintea mea de a nu vota pe Basescu, m-a intrebat ce ii dau, ca PDL-eii i-au dat bricheta! Gazul in bricheta s-a ars demult!!!

Mediafax