joi, 27 ianuarie 2011

Dupa Tunisia, Egiptul in strada

Portretul presedintelui Hosni Mubarak sub asediu demonstrantilor.
Portretul lui Gamal, progenitura prezidentiala, distrus de protestatari.
Multimea are timp sa se roage, intre doua atacuri.
Protestul continua.

foto:Sky News

6 comentarii:

Anonim spunea...

ca si in Romania anului 89 oamenii din strada au idealuri nobile , cu ata mai mult respectabile cu cat sint exprimate in state musulmane.Dar este interesant de vazut cine va urma regimurilor de acum.De unde se vor trage sforile? Din Germania........

Ion de la Chiuiesti spunea...

Saracia ii impinge la miscari de strada. Dar si faptul ca Hosni Mubarak vrea sa-l impuna pe fiul sau Gamal la presedentie, dupa modelul Hafez Al-Asad, fostul presedinte al Siriei. Le ajunge cei 30 de ani de Mubarak si de abuzuri!

Anonim spunea...

ati observat ca in media noastra sunt prezentate foarte putine stiri despre toate astea ? Cuiva ii este foarte teama dar s-ar putea ca de ceea ce se teme sa nu scape , mai ales ca parca o cauta cu lumanarea aprinsa .

Doamne , ajuta-ne ! ( nu la revolutii , despre ele as spune chiar : Doamne , pazeste-ne !)

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ai dreptate d-le anonim, dar nu doar romanilor le e teama, ci tuturor conducatorilor europeni care isi bat joc de poporul lor.

Anonim spunea...

astazi a inceput si in Iordania .

La doua zile dupa Tunisia , cineva pe un blog facea o analiza si specula cam pe unde ar urma sa sara scanteile si pana acum nu a gresit absolut deloc . Tavalugul a pornit la vale deocamdata in tarile arabe dar cred ca va mai putea fi oprit .

Ion de la Chiuiesti spunea...

O sa mai vedem piramidele doar in poze!

Mediafax