joi, 17 martie 2011

Sarkozy, banii inapoi!

Astazi am inteles pe deplin teama lui Sarkozy si insistenta cu care doreste sa-l dea jos pe Moammar Al-Gadaffi din fruntea tarii sale. Campania sa electorala s-a desfasurat pe banii Libiei(vezi aici), declara fiul presedintelui Gadaffi, Saif al-Islam. Detronandu-l pe Gadaffi, spera sa evite eventualele dezvaluiri despre asta sau chiar daca se intampla, acesta era decredibilizat prin insasi situatia creata.

Franta, Sarkozy, banii inapoi!

7 comentarii:

anca spunea...

acesti dementi care conduc lumea :))))) care-i diferenta dintre ei? aaa,unii e democrati si alti nu e :)))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

anca, de cand cu asa-zisa casa comuna europeana UE, nimeni nu mai poate sa detroneze pe nimeni. Orice conducator poate sa faca ce vrea. Sex cu Ruby cea minora-Berlusconi, pumni la copii in cap-Basescu, coruptie generalizata in toata Europa, etc Pai libienii aia iau bani ca sa nu faca nimic si acum ne e ciuda pe ei ca noua ne e foame si lor nu. Sa le trimitem si lor foamete, bani ioc, niscaiva crime si talharii.

Anonim spunea...

Iar eu am inteles de ce marinarul s-a opus interventiei militare. Ca nu cumva micutul Gagadafi sa iasa pe sticla si sa spuna ... banii inapoi !!!

Berlusca tot din motive "economice" s-a opus. Gagadafi a bagat multi euroi in cizma !

Ion de la Chiuiesti spunea...

E plauzibila si varianta asta. Orice e posibil, mai ales ca Gadaffi a pompat bani peste tot si pentru a sterge incidentul Lockerbie!

anca spunea...

Ioane,sa nu te superi ca pun linkul asta,da' e atat de bine scris incat merita citit

http://constantingheorghe.blogspot.com/2011/03/neocolonialismul-in-splendoarea.html

Ion de la Chiuiesti spunea...

Foarte bine, ma bucur ca nu sunt asa de singur. Mi-e greata de ce se intampla si nici un mijloc mass-media din Romania nu denunta crima ce se va petrece foarte curand impotriva poporului libian. Le vor lua petrolul la pas. Au gasit o asa-zisa opozitie, au inarmat-o, ii vor pune la putere si aia vor preda resursele cu nonsalanta.

anca spunea...

da,si vad ca si "politicienii" nostri o tin langa cu democratizarea Libiei!
nu stiu daca ai citit postarea dar acolo e o trimitere ,pfff,daca e adevarat,se cam leaga trebile "Acum aflăm că Egiptul, cu acordul americanilor, îi înarmează pe rebelii libieni, pentru a întreţine un război civil" . nu cumva asta era miza inlaturarii lui Mubarak? intreb si eu ca tot omu' care gandeste cu neuronul lui !!

Mediafax