marți, 15 martie 2011

Stupizenia corectitudinii politice

Producatorul serialului TV "Crimele din Midsomer" celebru si in Romania dupa ce a fost difuzat de Hallmark si ProTv a fost suspendat pentru ca nu a introdus in serial personaje asiatice si de culoare., desi actiunea se petrece intr-o zona exclusiv rurala a Angliei. Brian True-May a creat o furtuna declarand ca nu a folosit negrii si asiatici pentru ca  nu ar putea fi sat englezesc astfel. El descrie asta ca un ultim bastion englez spunand ca "nu ar functiona sa sugereze o diversitate rasiala in viata la tara". Evident ca fanii serialului i-au luat apararea. Momentan se poarta discutii de criza intre conducerea ITV si producator.(dailymail)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari unui luptator antglobalizare! In Germania magazinele H&M au directiva sa bage in vitrine manechine de plastic de culoare si asiatice!
Oricum batalia este deja pierduita natiunea universala exista deja si nici cel mai traditionalist si infocat britanic nu o va mai putea schimba.Osama Ben Laden --si culmea cel real fundamentalist si nu cel inventat de americani-e inmultit la zeci de mii deja pe malul Tamisei.

Ion de la Chiuiesti spunea...

In ciuda acestor mici victorii ale ciudatilor astia, nationalismul cred ca nu va putea fi infrant cu adevarat niciodata.

Georgiana T spunea...

corect, Ion! :) ciudatenii au mai fost...

Mediafax