vineri, 8 aprilie 2011

Lista lui Cseke

Galeria marilor criminali maghiari, in frunte cu generalii executati la Arad in 1849, Horthy Miklos, Endre si Albert Wass, participantii extremisti din martie '90 de la Tg. Mures, ar fi incompleta daca nu am adauga un nou personaj, pe nume Cseke Attila, responsabil deja de moartea a doi cetateni romani in doar 5 zile care s-au scurs de la inchiderea a 67 de spitale romanesti, cu larga complicitate a intregului guvern al Romaniei si al presedintelui tarii.

Nici un spital din Harghita sau Covasna nu se afla pe lista institutiilor radiate de Cseke(vezi foto ExclusivNews). Nici un procuror al tarii nu se sesizeaza cu privire la actiunile profund antiromanesti ale individului si nu doar ale lui. Populatia se afla intr-o amorteala continua. Cine mai intelege ce se intampla? Dragostea de tara a devenit un termen anacronic si desuet. Si cum spunea marele poet Adrian Paunescu:

"Sunt radical,
cred că nu e bună legea
care te condamnă mai grav
dacă ucizi un urs
decât dacă ucizi un om,
ba mai mult,
te condamnă mai grav
dacă vorbeşti,
dacă ai opinii,
decât dacă ucizi."

5 comentarii:

Nicolae Nicu spunea...

Cinstite şi cuvioase frate Ioane, poa' să mă-npuşte cineva că nu pricep cum ne găsirăm noi, amîndoi, azi, să scriem despre acelaşi subiect şi, culmea!, să formulăm cam acelaşi titlu! Cînd am intrat aici şi am văzut, am rămas cu gura căscată. Pfuu!

Gînd la gînd. Ca să vezi în ce stadiu al îngrijorărilor ne-au adus ăştia pe toţi. Sau, cum ne-arată el, Dumenzeu drăguţul, calea...

Nicolae Nicu spunea...

Fireşte şi la împuşcat, înainte de p vine m, nu n. Ca dovadă a gurii căscate, na.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Era normal sa gandim la acelasi subiect. Doar ne iubim tara si poporul!

Anonim spunea...

Incredibil !!! :(

www.napocanews.ro/2011/04/prefectul-de-covasna-udmr-istul-gyorgy-ervin-se-scuza-public-in-fata-presedintelui-cj-covasna-udmr-istul-tamas-sandor-dupa-ce-l-a-somat-sa-reproduca-stema-romaniei-pe-actele-oficiale-cotidianul-m.html

Ion de la Chiuiesti spunea...

D-le anonim, pentru a putea guverna, Traian Basescu si partidul sau antiromanesc PDL au facut niste concesii ungurilor(constituiti intr-o asociatie, nicidecum intr-un partid) care vor costa incredibil de mult pe termen lung.

Niciodata in istoria Romaniei nu au existat conducatori care sa predea tara fara lupta asa cum au predat acesti criminali tara FMI, UE, mai precis NOM si institutiilor subordonate.

Mediafax