joi, 9 iunie 2011

Reuniunea anuala a grupului Bilderberg

Astazi, la Suvretta House Hotel, St Moritz, Elvetia, incepe reuniunea anuala a grupului Bilderberg. Bilderberg sustine o agenda globalista si afirma ca notiunea de suveranitate nationala este depasita. Din cauza caracterului secret al intalnirilor si al refuzului de a prezenta comunicate de presa, grupul a fost acuzat frecvent de comploturi la nivel mondial. In acest context, un important politician elvetian a cerut autoritatilor federale arestarea lui Henry Kissinger, participant activ la sedintele grupului, pe care il acuza de "crime de razboi".

Jim Tucker, unul dintre cei mai neobositi "vanatori" ai bilderbergilor, a spus urmatoarele despre selectul grup al elitelor occidentale: "poate ca Dumnezeu a creat Universul, dar, in privinta planetei Pamant, mesajul Clubului Bilderberg catre Dumnezeu este simplu: multumim, dar mai departe avem noi grija"

sursa

2 comentarii:

Anonim spunea...

si atunci ne ma minunam ca apar monstruozitati ca hitlerismul pe pamint
E interesant de citit situatia Germaniei in anii in care Hitler a ajuns la putere.Practic cateodata asemenea grupuri creaza mostrii!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pai grupurile astea au acaparat puterea pe glob. Mai sunt doar mici centre de rezistenta care probabil vor fi anihilate in timp foarte scurt.

Mediafax