miercuri, 8 iunie 2011

Somnul lui Goe

Ca să nu mai rămâie repetent , mam'mare, mamitica si tanti Marina au promis tânărului Goe să-l ducă-n Parlament. Parafrazand pe Caragiale. Asta a făcut ca Victor Socaciu, un folkist care nu a ridicat niciodată o sală in picioare si al carui merit exclusiv este casatoria cu Marina Almasan, să intre in parlamentul Romaniei.

Acolo unde, din lipsă de ocupatie si vrand sa dovedeasca patriotism dar si faptul ca "munceste", a venit cu o iniţiativă de modificare a Legii audiovizualului care prevede obligativitatea dublării filmelor străine în limba română, în locul subtitrării folosite în prezent. In sprijinul acestei initiative, d-ul Socaciu argumentează că alte tari folosesc deja această metoda. Deci daca unii manancă un rahat, hai si noi! Noroc ca unii colegi ai sai au sesizat pericolul si au respins aberatia. D-ul Goe, cica vede astfel si o metodă de a ne proteja identitatea natională. 

Pai Victore, nu mai bine ne pazim identitatea nationala pastrand cultura, traditiile, neimpartind tara in regiuni, neinstrainand resursele si economia Romaniei? Nu te-am auzind protestand cand s-au vandut banci, Romtelecom, Petrom, Petromidia, care erau bunuri nationale. Nu te-am auzit nici macar plangand, protestand pentru desfiintarea spitalelor, tocmai tu, care ai beneficiat de un transplant de organe intr-o clinica romaneasca.

Victor Socaciu, beneficiezi de un salariu la care contribui si eu. Decat sa bati campii prin parlament, mai bine stai in scaunul tau si dormi. Mai bine platesc pentru somnul tau decat pentru ideile ciudate care iti trec prin minte.

PS. Perla finala a lui Socaciu a fost: "Să gândiţi ca nişte parlamentari, nu ca nişte coafeze, care nu pot dormi fără vocea lui Marlon Brando!".  Crezi ca daca ai ajuns in parlament este pentru ca ai o gandire superioara unei coafeze? Si ea plateste pentru salariul tau. Rusine sa-ti fie pentru "gandirea" ta!

5 comentarii:

anca spunea...

ooo,da' ce cuplu :))) el e sotul sotiei ,care sotie e alta mancatoare de rahat,tot din bani publici,fireste :))))))
eu nu sant coafeza da' tot vreau sa-i aud vorbind pe Al Pacino sau Gregory Peck ,nu dublati de bleont sau alti "mari" actori mioritici :)))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sotia l-a impins in politica. Da bine sa ai sot parlamentar, dar si pensie nesimtita. Sper ca PSD-ul sa-i dea a treia cizma la alegeri.

Cat despre filme,nu m-as uita niciodata la unul dubla. Cand ai zis de Bleont, mi-am adus aminte de nesimtirea acestuia de la Arad. Wax!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Mda, ICR-ul se ocupa cu orice in afara de cultura. Amintiti-va expozitia cu ponei roz, falusuri, cur si zvastica de la New York, pe banii Romaniei.

Joy spunea...

http://www.antena3.ro/politica/victor-socaciu-si-a-respins-propriul-proiect-privind-dublarea-filmelor-in-romana-legea-a-picat-127510.html

Asta spune tot!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Joy, si prin gafa aia va ramane in istorie. A ajuns un mascarici. Pana si PSD-istii fug de el ca de raie!

Mediafax