marți, 2 decembrie 2008

Mitul Holocaustului


“HOLOCAUSTUL” CONSTA in trei elemente de baza:

1. Aproximativ 6 milioane de evrei au fost ucisi in mod deliberat.
2. Aceste crime au facut parte dintr-un program de stat finantat de Al Treilea Reich, program al carui scop final a fost eradicarea poporului evreu.
3. Cea mai mare parte a acestor crime s-a produs in „lagare ale mortii”, iar principalele instrumente au fost camera de gazare si Zyclon B, un pesticid comercial avand ca principiu activ activul cianhidric.

Nu exista nici o indoiala ca Al Treilea Reich dispunea de mijloacele administrative pentru a pune in practica aceste ucideri in masa. Uniunea Sovietica, cu o dotare semnificativ inferioara, a putut ucide un numar mult mai mare de oameni. Mai mult, armata germana a omorat cel putin zece milioane de soldati ai inamicilor sai puternic inarmati, de-a lungul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Prin urmare, uciderea a 6 milioane de oameni neinarmati nu putea ridica nici o problema pentru Germania nazista, stat dezvoltat industrial si eficient la nivel birocratic; dimpotriva, ar fi fost usoara.

Indoielile mele legate de Holocaust nu sunt centrate pe “daca s-ar fi putut intampla”, ci pe “daca s-a intamplat”. Multe din indoieli provin din faptul ca stiu ca s-ar fi putut intampla, dar in nici un caz in modul in care este prezentat in literatura “oficiala”. Face parte din traditia Occidentului in chestiuni legale, stiintifice si intelectuale, ca cei care afirma trebuie sa dovedeasca, in timp ce aceia care nu sunt de acord nu trebuie sa prezinte nicio dovada. In cazul Holocaustului, traditia a fost intoarsa cu susul in jos. Pe deasupra, chiar si exprimarea indoielii se poate transforma intr-o pedeapsa legala, in ruinarea carierelor si a vietilor unor oameni, in cel putin 11 state asa-zis democratice,. Mai jos sunt prezentate, intr-o ordine aleatorie, o serie de “probleme” pe care le am, legate de Holocaust. Chiar daca acestea ar fi clarificate, pana la acceptarea Holocaustului mai am cale lunga de strabatut.

1. De ce au supravietuit Elie Wiesel si un numar mare de evrei, daca era interesul celui de-Al Treilea Reich sa elimine orice evreu pe care a pus mana? Elie Wiesel a fost prizonier cativa ani, alti evrei au supravietuit si mai mult. Majoritatea acestor “supravietuitori” erau oameni obisnuiti si nu aveau nici o experienta speciala pe care nemtii sa o poata folosi ca o contributie la efortul lor de razboi. Nu aveau deci nici un motiv logic pentru care sa ii lase in viata. Insasi existenta a peste un milion de supravietuitori, din care unii traiesc si astazi, contrazice unul din fundamentele Holocaustului - respectiv ca germanii duceau politica de a elimina orice evreu pe care puneau mana.

2. De ce nu exista nici o mentiune despre Holocaust in cele 6 volume din “Istoria celui de-al Doilea Razboi Mondial” a lui W. Churchill? Aceeasi intrebare se pune si in cazul memoriilor de razboi ale lui De Gaulle sau Eisenhower, sau ale altor autori care au scris despre Al Doilea Razboi Mondial. Aveti in vedere ca toate acestea au fost scrise la ani de la terminarea razboiului, si deci dupa ce Holocaustul a fost chipurile demonstrat, la procesul de la Nurenberg. Referitor la Holocaust, tacerea acestor “cunoscatori” este asurzitoare!

3. Ce cautau la Auschwitz o infirmerie si un bordel daca la Auscwitz era un lagar al mortii?

4. De ce s-ar fi chinuit germanii sa adune evreii din cele mai indepartate zone ale imperiului lor si sa-i duca in lagarele mortii, la sute de mile departare, pentru ca apoi sa-i execute imediat dupa sosire? Pentru aceasta, nazistii trebuiau sa foloseasca mult personal si importante stocuri, in timp ce purtau un razboi pe doua fronturi. Nu era mai usor sa-i execute pe loc, in spiritul legendarei eficiente germane?

5. De ce nici dupa 60 de ani istoricii nu au putut gasi nici macar un document nazist care sa faca referire la Holocaust? Ar trebui sa-l credem pe Raul Hilberg, care sustine ca in locul ordinelor scrise era “o incredibila comunicare la nivel mental” intre zecile de mii de oameni care trebuia sa se coordoneze pentru a pune in practica o actiune de asemenea anvergura?

6. Cum de se avanseaza in continuare cifra de 6 milioane de evrei ucisi, cand numaratoarea mortilor de la Auschwitz, lagarul cel mai cunoscut din gulagul holocaustului, a fost redusa imediat dupa razboi de la circa 3 milioane de morti la ceva mai putin de 1 milion? De ce multi raspund acestei observatii prin: “Ce conteaza daca e vorba de 6 milioane sau de 1 milion?”. Diferenta e de 5 milioane. O alta diferenta este ca poti primi 3 ani intr-o inchisoare din Austria… intrebati-l pe David Irving [1]!

7. Toate codurile Germaniei din timpul razboiului au fost descifrate, inclusiv cele folosite pentru a trimite rapoartele zilnice de la Auschwitz la Berlin. Aceste rapoarte nu fac nici o referire la executii in masa, si nici macar nu sugereaza pe departe desfasurarea unui program de genocid. S-a spus ca germanii au folosit un cod eufemistic atunci cand discutau despre programul de exterminare a evreilor (ex. solutia finala, tratament special, remodelare etc.) Pentru ce era nevoie sa foloseasca un astfel de cod atunci cand discutau intre ei, asta doar daca nu se gandeau ca Aliatii le-au spart deja codurile?

8. Panza freatica se afla la 18 inci sub nivelul terenului unde se pretinde ca au existat gropi uriase pentru arderea a zeci de mii de cadavre.

9. Initial, s-a pretins ca executiile in masa in camere de gazare au avut loc pe teritoriul Reichului (Dachau, Bergun-Belsen). “Dovada” acestei afirmatii a fost la fel ca si cea oferita pentru alte lagare, localizate in Polonia ocupata. Totusi, fara nici o explicatie, la inceputul anilor ‘60, ni s-a spus ca toate lagarele mortii se aflau, de fapt, in Est, in Polonia, adica departe (pe atunci) de ochii curiosi ai cercetatorilor din Vest.

10. Nimeni nu a putut sa impace depozitiile martorilor care spun ca personalul intra in camerele de gazare fara costum de protectie, dupa 20 de minute, cu realitatea ca Zyclon B este un pesticid fumigant cu efect letal inca cel putin 24 de ore de la eliberare. In plus, chiar si dupa 24 de ore, corpurile insele ar fi ramas suficient de contaminate cu acid cianhidric incat sa ucida pe oricine le-ar fi atins fara sa poarte costum de protectie.

11. De ce nu mai auzim ca germanii au fabricat sapun, abajururi pentru lampi sau sei de calarie din cadavrele evreilor? Sa fie oare pentru ca informatiile moderne din sfera medicinei legale si biologiei demonstreaza imposibilitatea sustinerii acestor afirmatii?

12. De ce nu mai auzim ca un mare numar de evrei a fost exterminat in camere uriase cu aburi sau prin electrocutare pe gratare speciale? “Dovada” acestor afirmatii a fost prezentata la procesul
de la Nurenberg si a trimis oameni dupa gratii.

14. Elie Wiesel a fost descris ca “Apostolul aducerii aminte”, dar in cartea sa de memorii “Noaptea”, referitoare la perioda captivitatii de la Auschwitz, nu face nici o mentiune a acum faimoaselor camere de gazare. Nu este ca si cum Evangheliile n-ar face referire la Cruce?

15. Aproape fiecare supravietuitor a facut referire la Dr. Mengele, care l-ar fi examinat personal la Auschwitz.

16. Potrivit marturiilor supravietuitorilor, sute de mii de evrei au fost executati la Treblinka si apoi ingropati in gropi comune uriase, situate in zonele din jur. Atunci de ce verificarile amanuntite, cu unde sonore, arata ca aceste presupuse “locuri de odihna ale Holocaustului” nu au mai fost “deranjate” cel putin de dinainte de ultima era glaciara?

17. Principala dovada a Holocaustului ramane marturia supravietuitorilor, asadar dovezile au greutate putina sau deloc. Cele mai bune dintre acestea au fost apreciate de Jean Claude Pressac [2] ca fiind aproape “urme penale”. Chiar si judecatorul Grey, care a condus procesul Irving-Lipstadt [1] isi arata surprinderea ca “dovezile” Holocaustului sunt “atat de subtiri”. Pentru a-l parafraza pe Arthur Butz, “o crima de o asemenea magnitudine ar fi lasat un munte de dovezi”. Deci, unde sunt acestea? Mai multe dovezi au fost prezentate la procesul lui OJ Simpson - si el a fost gasit nevinovat!

18. De ce Revizionismul Holocaustului este infractiune criminala in cel putin 11 tari? Ce alt adevar istoric mai are nevoie de amenintarea cu inchisoarea sau cu distrugerea carierei, pentru a se mentine? Cineva care si-ar exprima scepticismul fata de afirmatiile oficiale ale Chinei, care sustine ca a suferit o pierdere de peste 35 de milioane de vieti in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, ar trebui trimis la inchisoare?

19. De ce istoricii “holocaustologi” sustin ca negarea Holocaustului este similara cu negarea sclaviei sau cu a pretinde ca Pamantul este plat? Principalii revizionisti sunt savanti de prima mana cu diplome de la cele mai mari universitati ale lumii. Exista oameni comparabili printre cei care sustin ca Pamantul este plat si ca sclavia nu a existat niciodata?

20. Cei care promoveaza Holocaustul si-au exprimat ingrijorarea fata de amintirea Holocasutului, dupa moartea ultimului supravietuitor. De ce istoricii care s-au ocupat de Razboiul Civil din SUA nu au exprimat temeri similare, de vreme de ultimul supravietuitor al conflictului a murit in 1959 ?

21. Supravietuitorii Holocaustului au depus marturie ca au vazut fumul care iesea de la crematorii, pe masura ce cadavrele erau arse. Unii martori au declarat ca puteau sa-si dea seama de originea victimelor dupa culoarea fumului care iesea. Cum pot fi impacate aceste afirmatii cu faptul ca un crematoriu care functioneaza corect nu produce fum de nici un fel?

22. Potrivit versiunii oficiale a Holocaustului, sute de mii de evrei maghiari au fost stransi la jumatatea anului 1944 si trimisi la Auschwitz, unde cei mai multi au fost gazati imediat dupa sosire. Corpurile acestora ar fi fost arse in aer liber cu benzina. De ce nu exista nici o dovada a existentei acestor ruguri uriase in fotografiile de inalta rezolutie facute de avioanele Aliatilor care survolau zona zilnic in acea perioada? Mai mult, de ce nu au fost gasite ramasite, stiut fiind ca arderea in aer liber, chiar si atunci cand se foloseste benzina, nu poate distruge complet un cadavru?

23. In toate lagarele eliberate s-au gasit resturi de cadavre. Exista macar un singur raport de autopsie ori alta dovada legala care sa demonstreze ca moartea ar fi fost provocata prin otravirea cu gaze toxice?

24. Numarul de victime ale Holocastului se bazeaza exclusiv pe statisticile demografice oferite de surse evreiesti. A fost facut vreun studiu demografic independent care sa arate ca la finele razboiului “lipseau” 6 milioane de evrei?

25. De ce inspectiile facute in timpul razboiului de Crucea Rosie in lagare nu fac nici o referire la crime in masa? E nevoie de multa credulitate pentru a crede ca astfel de crime ar fi putut fi ascunse. Explicatia este ca fie aceste crime nu s-au produs, fie Crucea Rosie a fost complice prin ascunderea lor.

26. De ce nu s-a facut niciun efort pentru a se raspunde rapoartelor Leuchter? [3]

27. “Holocaustul a fost posibil din punct de vedere tehnologic pentru ca s-a intamplat”. De ce acest argument penibil, falit din punct de vedere intelectual, este considerat de promotorii Holocaustului drept adevar istoric, drept un raspuns suficient la dovezile contrare, tot mai numeroase, aduse de revizionism?

28. Ce alt adevar istoric se bazeaza in asa masura ca Holocaustul pe declaratiile “martorilor oculari”? De ce nici unul dintre acesti martori nu a fost supus unei examinari incrucisate?

29. In versiunea oficiala a Holocasutului, evreii au fost indiferenti fata de soarta lor aproape pana la sfarsit, atat de experimentati erau nazistii in a-si pacali victimele. Cum poate fi impacata aceasta ignoranta cu faptul ca de-a lungul istoriei, evreii, ca si grup, au fost cei mai informati oameni de pe planeta si au avut acces la cele mai inalte esaloane ale puterii?

====================================================================

[1] David Irving, revizionist britanic, actualmente inchis in Austria pentru negationism.
[2]
Jean Claude Pressac, revizionist francez.
[3]
Fred Leuchter, specialist american in camere de gazare, autor al unor rapoarte stiintifice din care rezulta imposibilitatea folosirii camerelor de gazare pentru uciderea evreilor in timpul holocaustului. Cariera i-a fost ruinata in procese intentate de “Industria holocaustului” dupa publicarea rapoartelor.

Sursa:http://hristofor.wordpress.com

NN. Am preluat acest articol deoarece, conform Mediafax, Comisia Europeană a decis ca rasismul, xenofobia, negarea sau banalizarea genocidului să fie pedepsite cu închisoare de la unu la trei ani, în ţările din Uniunea Europeană. Oamenii trebuiesc informati despre masurile abuzive si represive la care trebuie sa se astepte de la Inchizitia Europeana. Vin vremuri de mucenicie, asa cum spuneau marii duhovnici romani.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Finantatorii nazismului : , Ford , Harriman , Bush , Rockefeller ( Standard Oil ) , Warburg , IBM . Va prezint mai jos cateva detalii despre ei si familiile lor :
Henry Ford
Henry Ford ( 1863 – 1947 ) , fondatorul Ford Motor Company si “ parintele “ liniei de asamblare folosita in productia de masa . Mason .
Mega compania nazista IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Ford Motor Company . Mai mult , Henry Ford a fost un sustinator anti-semit al lui Hitler . Iar Hitler la randul sau a fost profund influentat de scrierile lui Ford si i-au servit ca sursa de inspiratie pentru Mein Kampf . A fost unul din idolii sai , pe care mai apoi chiar l-a decorat prin diplomatii sai .
Prima conferinta Bilderberg din SUA , din 1957 , a fost sponsorizata de Ford Foundation . Iar familia Ford face parte din cercul prietenilor apropiati ai familiei Rockefeller .
Averell Harriman

William Averell Harriman ( 1891 – 1986 ) , politician , afacerist si diplomat . Fiul baronului din transporturi E. H. Harriman . Secretary of Commerce sub presedintele Harry S. Truman si Governor of New York.
Membru Skull and Bones .
Trimis special al presedintelui Franklin D. Roosevelt in Europa , ambasador in Uniunea Sovietica si Marea Britanie .
A fost casatorit cu fosta sotie a fiului lui Winston Churchill .
In 1922 intemeiaza banca W.A. Harriman & Co . In 1927 i se alatura fratele sau , aceasta devenind Harriman Brothers & Company , care in 1931 se uneste cu Brown Bros. & Co. devenind gigantul de mare succes Brown Brothers Harriman & Co. care i-a avut ca angajati apropiati si pe George Herbert Walker si ginerele sau Prescott Bush ( bunicul actualului presedinte )
Printre proprietatile lor mai putem enumera Union Pacific Railroad , Merchant Shipping Corporation , Polaroid Corporation .
Asociati la Southern Pacific Railroad (inclusiv Central Pacific Railroad), Illinois Central Railroad; Wells Fargo & Co.; Pacific Mail Steamship Co.; American Shipping & Commerce (HAPAG), American Hawaiian Steamship Co., United American Lines; Guarantee Trust Company si Union Banking Corporation.
Banca lor a fost implicata in finantari si relatii de afaceri cu companii germane , inclusiv cu unul din cei mai mari finantisti ai nazismului , industriasul Fritz Thyssen . Acestea au continuat si dupa ce Hitler a declarat razboi SUA . Au fost sistate oficial la 20 octombrie 1942 afacerile :
Union Banking Corporation (Thyssen , Brown Brothers Harriman).
Holland-American Trading Corporation ( Harriman)
Seamless Steel Equipment Corporation Harriman)
Silesian-American Corporation
Acestea au fost luate de guvern si returnate dupa razboi .
Union Banking Corporation s-a dizolvat in 1951 .
Harriman , ca trimis special al lui Franklin D. Roosevelt a fost prezent la intalnirea acestuia cu Winston Churchill , celebra Atlantic Charter din august 1941 .
In 1951 a mediat la Teheran intre Iran si Marea Britanie problema creata de dorinta iranienilor de a nationaliza Anglo-Iranian Oil Company.
Membru marcant COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS .
Newsweek , magazin fondat in 1933 , lansat in 1935 . In 1937 se uneste cu jurnalul Today, fondat in 1932 de catre Averell Harriman si Vincent Astor , ultimul devenind chairman of the board si principal actionar pana in 1959 .
Newsweek este cumparat de Washington Post in 1961 .
Prescott Bush
Prescott Sheldon Bush ( 1895 – 1972 ) , United States Senator , tatal fostului presedinte George H. W. Bush ( Bohemian Grove , Trilateral Commission , Council on Foreign Relations ) , bunicul actualului presedinte George W. Bush ( Bohemian Grove ) .
Membru Zeta Psi si Skull and Bones secret society.
Impreuna cu Brown Brothers Harriman fondeaza Union Banking Corp.-New York. care a finantat regimul nazist .
In 1924 este facut vicepresedinte al A. Harriman & Co. de catre socrul sau George Herbert Walker .
Sapte ani mai tarziu devine partener fondator al Brown Brothers Harriman & Co. .
Legaturi apropiate cu American Birth Control League din 1942 si mai apoi cu Planned Parenthood in 1947 .
Rockefeller
Cititi va rog foarte amplul articol :
Familia ROCKEFELLER si NOUA ORDINE MONDIALA
Familia Warburg , evrei
Paul Warburg ( 1868 – 1932 ) impreuna cu fratii sai Max Warburg ( 1867 – 1946 ) si Felix Warburg ( 1871 – 1937 ) , toti bancheri , au fost propietarii M.M.Warburg & CO din Germania . Max a ramas pe batranul continent iar Paul si Felix au infiintat in SUA Kuhn, Loeb & Co. impreuna cu Jacob Schiff .
Paul Warburg a fost si presedinte al Bank of Manhattan . De asemenea primul director COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) .
Max Warburg a fost si unul dintre industriasii IG Farben . Mega compania germana IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Bank of Manhattan condusa de Paul Warburg . Mai mult , fratele lui Paul Warburg , Max Warburg , unul dintre industriasii colosului german care a fost unul din pilonii de sustinere al efortului de razboi dar si fabricantul Zyklon B , a fost acuzat ca a finantat puterea national-socialista .
Felix Moritz Warburg s-a insurat cu Frieda Schiff , fiica lui Jacob Schiff .
In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie .
Acesta a fost motivul crearii Federal Reserve , dupa cum ati putut citi in articol .
In 1997 Dillon, Read & Co. se uneste cu S. G. Warburg & Co. , formandu-se Warburg Dillon Read , redenumita apoi UBS Warburg , acum parte a UBS AG .
James Warburg ( 1896-1969 , fiul lui Paul si consultant financiar al presedintelui Franklin D. Roosevelt ) declara în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:
“ Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept. “
Thomas J. Watson
Thomas John Watson, Sr. ( 1874 – 1956 ) , fondatorul International Business Machines (IBM), fost membru Carnegie Endowment for International Peace . A fost membru al cultului Bohemian Grove . Mason .
IBM a avut relatii cu nazismul . Gigantul , cu filiale deschise si in Germania, a creat pentru nazisti un sistem foarte complex, pe baza de carduri perforate, pentru a avea control asupra bazelor de date. Imediat ce invadau o tara, nemtii verificau sistemul de recensamant cu ajutorul cardurilor, luand astfel urma fiecarui evreu, tigan sau oricarui alt non-arian. In acelasi fel se tinea si evidenta prizonierilor - se stia pentru fiecare orientarea religioasa, locul natal si modul in care urmau sa fie executati.
IBM este companie membra Council on Foreign Relations . A avut de fapt mereu relatii stranse cu PAPUSARII . Fondatorul ei , Thomas J. Watson a fost medaliat de Adolf Hitler .

Lupta NS spunea...

@saccsiv.... Mergi pe un drum gresit saccsiv... Sunt in primul rand carente de logica evidente in materialul postat. Ford era antisemit, iar masoneria era atunci ca si acum o organizatie iudeo-satanica pusa in slujba "jidanului international". Si ma opresc aici.
---------------------
Referitor la Holoca$h:
"Numai minciuna are nevoie de ajutorul guvernelor pentru a se sustine. Adevarul se poate sustine si singur." Thomas Jefferson, fost presedinte al SUA

Mediafax