joi, 19 februarie 2009

Un seic considera ca holocaustul a fost o “pedeapsa divina” impotriva evreilor

Un înalt prelat musulman, care in trecut a cerut pedeapsa cu moartea pentru homosexuali, a stârnit noi controverse după ce a făcut câteva remarci despre holocaust.

Şeicul Yusuf al-Qaradawi, în vârstă de 81 de ani, a mai fost în centrul atenţiei în 2004 când a vizitat Londra la invitaţia primarului din acea perioadă. Decizia edilului Ken Livingstone a fost atunci dur criticată de organizaţiile evreieşti şi cele homosexuale.

În cadrul unei emisiuni difuzate luna trecută de postul de televiziune Al-Jazeera, Yusuf al-Qaradawi, liderul spiritual al organizatiei Frăţia Musulmana, a declarat următoarele: “De-a lungul istoriei, Allah a trimis diverşi oameni pentru a-i pedepsi pe evrei pentru faptele lor. Ultima pedeapsă a fost orchestrată de Adolf Hitler. Print tot ce le-a făcut, desi evreii exagerează chestiunea, a reuşit să-i pună la punct. Aceasta a fost o pedeapsă divină. Prin voia lui Allah, data viitoare această sarcină va reveni credincioşilor [musulmanilor]“. Sursa: frontpress.ro

2 comentarii:

anca spunea...

hmm,unii neaga holocaustul,diversitate de pareri,nu?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Or fi murit de boli, de foame , de lipsa medicamentelor, asta cred. Dar gandeste-te ca si soldatii de pe ambele fronturi aveau aceleasi lipsuri, si mureau la fel. Chestia cu gazarea e trasa de par.Parerea mea, in care cred si o sustin. Asa-zisul holocaust a fost inventat in anii de dupa razboi, doar pentru a santaja si extorca fonduri de la statele beligerante.

Mediafax