marți, 24 martie 2009

10 ani de la bombardamentele NATO asupra Yugoslaviei


Se implinesc 10 ani de la inceperea bombardamentelor criminale asupra Yugoslaviei. 11 saptamani de cosmar. 1002 militari si politisti ucisi, 2500 de civili incluzand 89 de copii, 10000 de raniti. Infrastructura Serbiei, cladiri comerciale, scoli, spitale, institutii si monumente culturale au fost distruse total sau partial. Printre tinte, RTS (Radiotelevizija Serbia) cu 16 angajati decedati. Pagubele atacurilor au fost estimate la 100 de miliarde de dolari. Totul pentru a satisface setea de sange a conducatorilor NATO si pentru viitorul stat marioneta Kosovo.

UPDATE. 10 ani si de la atitudinea rusinoasa si gretoasa a lui Emil Constantinescu, Gabriel Liiceanu (ce-o fi avand si asta atunci de-si dadea cu parerea mai abitir decat Madeleine Albright), Cristian Tabara (umflatul de la Pro TV) si multi alti antiromani ce se perindau prin mass-media si prin viata politica.

3 comentarii:

anca spunea...

da,si tot atunci,criminalii i-au bombardat in sfinta zi de Paste!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Diavolul nu are zi sfanta.

Anonim spunea...

de atunci se perinda si "emigrantii" kosovari prin Germania.Familii cu 4-5 copii in care dorinta de a te integra in statul care ti da masa si casa este 0, care dupa 15 ani nu stiu doua propozitii in germana in care numai facutul cu duzina de copii este sportul nr.1 practic pe langa turci si rusi as zice acei emigranti ""rai "" ai Germaniei.Romanii in schimb aici spre deosebire de Italia sint respectati si apreciati(si deosebiti de tigani).

Mediafax