vineri, 27 martie 2009

Reala "inaltime" a lui Boc


Primul ministru Emil Boc a intrat in direct la emisiunea "Sinteza Zilei", la Antena3. Lui Emil Boc nu i-a pasat nici de faptul ca Mugur Ciuvica l-a facut "mincinos", nici de faptul ca Radu Tudor s-a declarat incantat de "incompetenta sa innascuta" sau de faptul ca Victor Ciutacu l-a caracterizat ca fiind "un om care nu este demn nici macar de compasiune", ci l-a afectat faptul ca s-a ras de inaltimea sa.

Desi toate celelalte "rele" s-au spus cu doar cateva minute inainte sa intre in direct, Emil Boc s-a facut ca nu le-a auzit, plangadu-si de mila ca, de cand este la guvernare, i s-au gasit mult prea multe defecte fizice: "ba ca este mic, ba ca se uita nu stiu cum, ba ca are ochelari, ba ca are capul nu stiu cum".

"Daca astea sunt singurele probleme pe care le am, atunci eu sunt fericit. Criticati, radeti si glumiti, pe mine nu ma deranjeaza", s-a lansat Emil Boc. Cum sa crezi ca nu ii pasa, cand a pronuntat fraze intregi doar despre acest aspect al discutiei analistilor si nici macar un cuvant despre acuzatiile la competenta sa de a conduce tara, de exemplu.

Spre deosebire de invitatii lui Mihai Gadea, pe care i-a certat pentru aluziile la complexele sale, Emil Boc a recunoscut faptul ca Traian Basescu face glume mai bune pe seama inaltimii sale, motiv pentru care nu s-a simtit lezat in momentul in care seful statului a ras de la pupitrul Parlamentului de el.

Ce-ti mai poti dori dupa o astfel de demonstratie in direct de la omul care este prim ministru in tara in care traiesti? De la un prim ministru despre a carui inaltime tu nu ai discutat, sa zicem, niciodata, pe niciun ton, din respectul pe care il ai, in primul rand, fata de tine? Si de la care te astepti sa auzi ca are niste solutii pentru criza prin care tocmai treci? Cum il mai poti lua in serios, prima data cand va mai vorbi raspicat si rastit dupa o sedinta de guvern, dupa ce i-ai auzit filosofia ieftina facuta in jurul problemei nr 1 cu care se confrunta acum Romania: inaltimea primului ministru si cresterea cu doi cm prin ridicarea pe varfuri? ziare.com

2 comentarii:

anca spunea...

penibil,penibil,penibil!!!
nu-mi venea sa cred ,am vazut emisiunea cu pricina!!

Anonim spunea...

2cm,nu, cred ca "rezolva " vreo 5!

Mediafax