marți, 14 aprilie 2009

Atac liberal: Avem un presedinte care se considera deasupra legii impreuna cu familia si protejatii lui

Noul lider liberal, Crin Antonescu, a lansat, marti, un atac la adresa presedintelui Basescu despre care spune ca, in mod voit, face o confuzie intre persoana sa si institutia prezidentiala, ca raspuns la santajul declansat, dupa cum sustine seful statului, impotriva familiei sale. "Traian Basescu reprezinta o institutie care ar trebui sa aiba o alta tinuta si o alta atitudine", spune Antonescu.

"Pana cand va crede Traian Basescu ca amanuntele despre dosarele lui Adrian Nastase, despre conflictele domniei sale cu un mogul de presa sau altul, vor tine loc de prosperitate, de speranta celor care vor iesi in faliment, celor care vor fi sub povara unor fiscalitati sporite, celor care in invatamant se vad batjocoriti?", se intreaba liberalul.

Liberalul afirma ca isi doreste sa vada ziua in care Traian Basescu va raspunde la niste intrebari. "Domnule presedinte, de unde a avut fiica dumneavoastra bani, aproape un milion de euro, sa achizitioneze, atat de tanara, cu atat de putini ani de activitate profesionala si de castiguri in spate, un apartament cu aceasta valoare?. Aceasta este intrebarea. Nu-i despre Vantu, nu-i despre Voiculescu, nu-i despre Adrian Nastase. Putem sa discutam separat despre aceste lucruri". Pana atunci, e clar ca avem un presedinte care se considera, in ciuda afirmatiilor sale ipocrite, deasupra legii, impreuna cu familia si protejatii sai, sustine Antonescu, adaugand ca aceste lucruri sunt greu de acceptat intr-o tara care se considera membra a Uniunii Europene. Sursa: ziua.ro

2 comentarii:

anca spunea...

in sfirsit, a iesit Crin din adormire!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

A fost certat peste tot ca tace si si-a insusit criticile.

Mediafax