luni, 13 aprilie 2009

Mogulii au intrat in trepidatii sau Basescu?


Si vazand prezidentul ca scade vertiginos in sondaje din cauza scandalurilor in care e implicat tot clanul, s-a pus iar pe conferinte de presa.

Traian Băsescu a respins luni acuzaţiile potrivit cărora în spatele acţiunilor DNA ar sta preşedintele statului. Potrivit declaraţiilor preşedintelui, arestările din ultima perioadă nu sunt decât dovada că instituţiile statului au început să îşi facă treaba. Mai mult, într-o declaraţie informală, făcută după ce a părăsit tribuna prezidenţială, Băsescu a vorbit despre dosarele lui Adrian Năstase, dar şi despre "camapania" dusă împotriva familiei sale.

"Eu nu dau verdicte, nici cu privire la Penescu, Popoviciu sau Becali, dar se pare că sunt moguli care au intrat în trepidaţii că se poate să li se întâmple şi oamenilor bogaţi să fie aduşi în faţa instituţiilor statului. Resping orice insinuare că în spatele acestor acţiuni ar sta preşedintele statului. Această campanie mincinoasă nu are nicio legătură cu realitatea, şi arată lipsa de responsabilitate a celor care o promovează" a spus Băsescu.Băsescu crede că este vorba despre o campanie care se face prin intermediul trusturilor media, pentru a denigra familia prezidenţială.

"Propaganda care se face şi încercarea de a arăta că în familia prezidenţială se fac ilegalităţi este o presiune care se face prin intermediul trusturilor media. Aştept ziua în care va începe campania împotriva soţiei mele" a spus şeful statului.

Adica vrea sa zica Basescu ca a iesit fum fara foc. Avand in vedere apetenta lui pentru povesti de adormit copii, permiteti sa nu bag in seama spusele astea.

2 comentarii:

anca spunea...

Ioane,asta ne crede timptiti pe toti?
am zis si la Califar,ziarizda i-a ridicat mingea la fileu cu intrebarile puse!! cit despre apartamentul fetei(sireaca fata,sa aiba DOAR un apartament)trebuia sa ne spuna ce SUPRAFATA are asa zisul aprtament! ca e cit cinci apartamente!! si cit a costat! !!ce netrebnic si nedemn presedinte,cu famiglia lui cu tot!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Asta nu are ce sa mai spuna si de 4 ani tot asta povesteste. Nastase e obsesia lui si invers.

Mediafax