luni, 1 iunie 2009

1 Iunie 1946 - Executia unui mare roman: Maresalul Antonescu



Impreuna cu el au fost executati Mihai "Ica" Antonescu, fost ministru al Afacerilor Straine, generalul Constantin Z. "Piki" Vasiliu, fost comandant al Jandarmeriei Romane şi Gheorghe Alexianu, fost guvernator al Transnistriei. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

5 comentarii:

anca spunea...

de astfel de oameni are nevoie acest popor! in vecii vecilor nu vom mai avea un Antonescu! vad ca nu pomeneste nimeni despre el in media"independenta"!
Fii om, fii drept şi recunoaşte că, pe deasupra ambiţiilor, intrigilor şi urilor, este Patria, este veşnicia neamului, şi că acolo trebuie să ne întâlnim totdeauna, chiar dacă nu ne înţelegem de fiecare dată.

aceste vorbe ,rostite de el, ar trebui sa fie mottoul politicienilor!

Mioara spunea...

Au mers demn, cu fruntea sus ca sa infrunte moartea...vina lor:si-au aparat Patria si Neamul.
PS:despre care media "independenta" este vorba?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Din pacate, nu mai avem asa barbati in clasa politica. Cred ca Anca se referea la cei care se PRETIND a fi independenti, nu la cei care sunt. Din pacate, suntem in plin proces de rescriere a istoriei si de stergere a valorilor nationale.

anca spunea...

Ioane,ai dreptate,la ei ma refeream!
de fapt, toti isi spun independenti! cind, de fapt,ei sint dependenti de stapin(politic-financiar)
tocmai de aceia am pus ghilimelele!

Mioara spunea...

Stiu la ce se referea Anca...prin intrebarea mea am vrut sa intaresc faptul ca, din pacate, nimic nu mai este independent in tara asta, cu atat mai putin media.

Mediafax