vineri, 5 iunie 2009

Basescu. presedinte prin santaj


Unii au spus ca Traian Basescu a ajuns presedinte din accident, altii ca prin fraudarea alegerilor, altii ca prin lacrimile pe care le-a varsat pentru "draga Stolo". Viorel Hrebenciuc spune ca prin santaj.

Pentru prima data de la destramarea Aliante D.A., Hrebenciuc a vorbit, joi, la Antena 3, despre cum a ajuns Traian Basescu presedinte, ocazie cu care a dezvaluit ca seful statului l-a santajat pe Theodor Stolojan pana cand, intr-un final, fostul presedinte al PNL a cedat psihic.

Totodata, Viorel Hrebenciuc a explicat ca nu el a facut presiuni asupra lui Stolojan, asa cum l-a acuzat Basescu, amintind de telefoanele primite de liberal de la actualul presedinte al Romaniei.

"Atunci, cu scena lacrimilor, cand Basescu a anuntat ca 'Stolojan se retrage pentru ca a fost santajat de Hebenciuc', Stii ca eu nu am niciun amestec in asta' si mi-a raspuns ca asa se face in politica", a dezvaluit Hrebenciuc.

Santajul lui Basescu a reusit: Theodor Stolojan a acuzat probleme de sanatate si a anuntat ca nu mai este candidatul Aliantei D.A. la prezidentiale. In acest context, Hrebenciuc a tinut sa mentioneze ca Stolojan a spus adevarul in 2004, ba chiar a adaugat ca problemele de sanatate pe care le avea actualul prim-vicepresedinte al PD-L e "posibil sa se fi remediat, dar, in general, e greu sa remdiezi unele lucruri".

Pesedistul a mai povestit ca imediat cum Theodor Stolojan a anuntat ca se retrage, l-a sunat pe Basescu sa-l intrebe de ce a mintit in presa ca fostul lider liberal a abandondat cursa pentru ca "Hrebenciuc a facut presiuni asupra lui".

"Mi-a zis... 'Hai, ma! Tu nu stii ca asa e in politica? In politica mai spui si d-astea'", a povestit Viorel Hrebenciuc, dezvaluind minciuna electorala care i-a permis lui Traian Basescu sa ajunga primul om in stat. Sursa: ziare.com

Niciun comentariu:

Mediafax