vineri, 5 iunie 2009

Basescu catre militarii romani din Irak: "Ati consolidat politica externa a statului roman"

Care politica externa? Politica care ne-a marginalizat in Europa? Politica care ne face sa fim injurati, scuipati si impuscati in Italia, Elvetia, Marea Britanie, Spania? Politica prin care platim gazul importat mai scump decat orice tara din Europa? Politica prin care ne-am invrajbit cu Moldova, Ucraina si Rusia? Politica in urma careia nu au fost atribuite contracte firmelor romanesti in Irak, desi trimitem acolo carne de tun? Politica de amestec in problemele Afganistanului? Sau cea prin care bancile straine isi bat joc de popor?

Politica externa a Romaniei este sublima, dar lipseste cu desavarsire. Sper din tot sufletul ca nu mai sunt oameni in Romania care cred aberatiile acestui mitoman!

2 comentarii:

anca spunea...

atita nerusinare nu am mai vazut! acum retragem trupele din Iraq? eu asa am inteles! pai cind propuneau penelistii asta nu era de acord acest individ!
in alta ordine de idei,e acum o mare (de)zbatere pentru introducerea obligativitatii la vot! ce parere ai?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pai se cam bate cap in cap democratia si trimiterea cu forta la urne a unui cetatean. Cetateanul trebuie sa aiba libera alegere, nu? Daca el vrea sa mediteze in ziua respectiva, sau sa mearga la ski? Sau daca nu vrea sa voteze?

Mediafax