miercuri, 3 iunie 2009

Capul plecat, sabia nu-l... respectă!


Oricat de mult i-am blama pe unii conducatori din istoria Romaniei, ne este imposibil sa negăm patriotismul si bărbatia de care au dat dovada in situatii critice pentru tară. Mulţi au preferat sa lupte, sa-si riste vietile, averile, tronul sau funcţiile decat sa se căciuleasca pe la usile marilor cancelarii europene.

Nu acelasi lucru il putem spune despre actualul nostru presedinte, Basescu Traian, care in disperarea pe care i-o da perspectiva pierderii postului, a ajuns sa bată la usa mai marilor lumii imbracat in culorile steagului israelian, sa se roage si sa se afiseze cu o tichiuta evreiasca in cap, urmat de ţiitoarea oficiala Elena Udrea, si ea echipata in alb-albastru. Ministru de externe nu era sa ramana nici el mai prejos si s-a afisat "colorat" la fel ca cei doi. Interesant ca la intalnirea dintre Basescu si Peres, erau arborate in spatele acestora doua steaguri israeliene, nicidecum si unul romanesc, cum cere protocolul (vezi foto), punand doar un fanion pe masuta.

Daca despre Basescu stim ca obisnuieste sa dezamageasca si sa se maimuţarească in tot ce face, in Cristian Diaconescu am crezut ca aveam un om de stat. Ne-am inselat, avem un om de stat-ura mică si caracter pe masura. Despre blonda, zi-i Elena si dă-i pace!

5 comentarii:

anca spunea...

vai de noi! de 20 de ani,in tara asta,demnitarii nu mai stiu ce este demnitatea!

Anonim spunea...

De ce ar fi Cristian Diaconescu mai breaz?
I s-a creat o falsa imagine de om integru si de bun simt. Sa fim seriosi!Poate fi raul mai mic. Atat!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Iti dau perfecta dreptate.

Mioara spunea...

Nu cred ca va mai ridica cineva din genunchi acest popor. Daca am fi ingenunchiat in fata lui Dumnezeu macar jumatate din cat ne-am ploconit in fata mai marilor acestei lumi, am fi ajuns departe...Doar in campaniile electorale isi amintesc ca "da bine" sa intri intr-o biserica...Dumnezeu ne da ceea ce meritam!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu intra in biserici pentru ca nu-l au pe Dumnezeu. Daca l-ar avea, nu si-ar bate joc de atatia oameni, 19 milioane de cetateni sufera si cativa imbuibati isi rad in barba, fara nici o "apasare", fara griji, jucand "monopoly" cu banii statului.

Mediafax