marți, 29 martie 2011

Razboi pentru guvernarea mondiala

Presa internationala ne vrea prosti si vrea sa credem ca multimea de "protestatari" pasnici din Libia s-au transformat peste noapte in luptatori de elita, de gherila urbana, ba chiar piloteaza avioane cu reactie, ca in filmele de la Hollywood.

Analistul politic si militar Tony Cartalucci arata intr-o serie de articole din al sau blog Land Destroyer Report ca protestatarii din Egipt si Tunisia au fost antrenati de SUA. Natiuni ca Siria, Iran, Belarus, Libia etc sunt "demonizate" si izolate nu din cauza ca ar reprezenta vreo amenintare pentru cineva, ci pentru ca independenta si refuzul de a se alinia reprezinta un obstacol pentru Guvernul Mondial Corporatist-Financiar.

Faptul ca activistii Al-Quaeda lupta in Libia si inainteaza spre Tripoli sprijiniti de aviatia americana si NATO demonstreaza clar ca aceasta organizatie reprezinta de fapt creatia serviciilor americane.

Dar razboiul acesta nu este al Americii, al NATO ci al corporatiilor financiare oligarhice in efortul lor de a elimina natiunile-state, incepand cu frontierele lor si continuand cu drepturile si libertatile noastre. Analistul considera ca trebuie sa ducem o campanie de subminare si boicot impotriva acestor corporatii, incepand cu retelele pentru consum care ne infesteaza orasele si terminand cu sistemul bancar international care ne infesteaza planeta.

Razboiul acesta nu este pentru Libia, ci pentru guvernarea mondiala, iar castigarea acestuia de catre globalisti inseamna de fapt infrangerea noastra a tuturor.

2 comentarii:

Dumitză spunea...

Puteţi scoate anunţul cu Mălina!A ajuns în Italia şi o să fie operată acolo...Mulţumim lui Dumnezeu e bine!Doamne ajuta

Ion de la Chiuiesti spunea...

Doamne ajuta!

Mediafax