duminică, 7 decembrie 2008

Dani Otil, file de poveste


Cine spunea că Mihaela Rădulescu nu se potriveşte cu Dani Oţil? Că îi despart atâtea lucruri, că el nu-i de nasul ei, că e prea mare diferenţa de vârsta… Ei bine, iată că îi leagă mai multe decât ne-am aşteptat. Sau, cel puţin, pofta de exhibiţionism e un liant rezistent. Ei îi place să apară în chiloţi roşii pe panouri (în numele sănătăţii populaţiei, chipurile), lui, la fel. Şi, ca bonus, ne arată mai mult decât am fi vrut să vedem vreodată, cum a fost cazul când a apărut purtând celebrii blugi imprimaţi cu un model special în formă de penis.
. . . . . . . . . . .

Nimic nu-l mai desparte acum pe reşiţeanul cu prietenă celebră de un manelist cu tricoul sclipicios mulat pe burta umflată de şaorma. Iar Mihaela s-a afişat mândră la braţul acestuia. Probabil că se bazează şi pe umorul şi spiritul libertin al norodului, dar să nu se mire atunci când acesta o să-nceapă să arunce cu pietre şi-o să-şi facă semnul crucii atunci când ies ei pe stradă, cum fac babele la ţară.

Vezi intregul articol aici.
Mai vezi si aici
Sursa http://www.evz.ro

2 comentarii:

:-) spunea...

aiurea...
Sunt misto. Afara n-ar fi comentat nimeni ... numa' la noi pe ulitza...

Ion de la Chiuiesti spunea...

Stii Collin, poporul roman candva avea alte valori, autentice. Ce fac ei se numeste adulter si curvie. Copilul Mihaelei va trai stiind ca maica-sa e cum e. Si banuiesc ca nu va fi usor pentru el.

Mediafax