miercuri, 7 ianuarie 2009

Ce credeati? Titei si gaze naturale in Gaza.


Razboiul din Afghanistan nu a pornit niciodata din cauza lui Bin Laden. Totul se rezuma la a uni afghanii intr-un guvern unic, pentru ca sa fie construita o conducta ce urmeaza sa transporte un million de barili zilnic din regiunile de la nord de Afghanistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazakhstan si Rusia spre piete.

Trebuie sa ne oprim odata sa mai ascultam ce mass-media “oficiala” ne spune cand e vorba de conflicte si razboaie, cu atat mai mult ea fiind detinuta de corporatii proprietate a guvernului sau controlata de acesta.Guvernele nu doresc ca lumea sa stie ca uriasele genocide continua doar din cauza petrolului, a gazelor sau alte resurse naturale(vezi cobalt in Congo).

Lumea priveste genocidul Israelului impotriva Palestinienilor de mult timp, dar incredibil, niciodata media nu mentioneaza resursele naturale ale Palestinienilor sau faptul ca Israelul impiedica exploatarea acestora. Palestinienii ne sunt prezentati de televiziuni ca victimele unei saracii imposibile. In mod ironic, acestia nu ar trebui sa traiasca in saracie daca ar fi lasati sa-si exploateze resursele naturale. Dar dezvoltarea acestora nu ar fi in interesul Israelului. Petrolul si gazul ar putea ridica Palestinienii. Cu banii, ei ar putea investi in infrastructura si nu ar fi nevoiti sa traiasca in saracie.

Israelul vrea ca Palestinienii sa dispara, pentru ca ei sa-si extinda teritoriul, sa aiba un acces mai bun la mare pentru navele lor, si sa serveasca ca caine de paza pentru hegemonia Americana si israeliana. Israelul vrea petrolul si gazul Palestinienilor, pentru nevoile lor.


Rezumat si traducere dupa Conspiracy Planet.

Niciun comentariu:

Mediafax