joi, 8 ianuarie 2009

Doi ani. Atat s-a lucrat pentru guvernul "contra naturii"

Ilie Sarbu, actualmente ministru PSD-ist al agriculturii in guvernul Boc face o declaratie surprinzatoare, care anuleaza toate actiunile mascaricilor din PSD din timpul asta, inclusiv Geoana, si anume: "Mă înţeleg foarte bine cu noii colegi, mai ales cu premierul Emil Boc care este neaşteptat de deschis. Adevărul este că mulţi nu au crezut în această Alianţă, dar eu sunt unul dintre cei care au crezut şi au lucrat pentru crearea ei. Am tot spus că de doi ani se lucrează la ea şi eram mirat când, în emisiunile televizate la care participam şi spuneam despre aceste discuţii, ceilalţi poli­ticieni negau. La un moment dat am renunţat să mai vorbesc despre acest lucru. În Alianţă au crezut şi alţii, iar preşedintele Băsescu a fost unul dintre susţinătorii ei. "

Sursa: Cotidianul

Nota blog: Iata ca Basescu a inteles ceea ce trebuia inteles din politica, anume ca trebuie sa cumpere orice pozitie si oamenii aferenti ei. Si a cumparat, acolo unde adversarii lui Basescu se asteptau mai putin
. Sa fie asta si razbunarea pentru pierderea unui organ foarte important de catre Sarbu in timpul unei partide de vanatoare?

Niciun comentariu:

Mediafax